Camera Wireless Bullet IP Hikvision. lentila 2.8 mm, 4 MP, IR 30m, microfon, DS-2CD2041G1-IDW(D)

Camera Wireless Bullet IP Hikvision. lentila 2.8 mm, 4 MP, IR 30m, microfon, DS-2CD2041G1-IDW(D)

3
|
Adauga intrebare
Descriere
 • Rezolutie 4 MP (2K)
 • Lentila de 2.8mm
 • Unghi de vizualizare de 100°
 • Slot card microSD
 • Transmisie date Wireless
 • Functii de corectare luminozitate
 • Iluminare nocturna 30m
 • Index de protectie IP66
 • 2 ani garantie

Camera functioneaza wireless, standalone, suporta stocare pe card microSD pana la 128GB (nu este inclus) dar poate fi accesata doar local (PC-ul dumneavoastra trebuie sa fie in aceeasi retea). Pentru a putea vedea camera de pe telefon sau dintr-o retea externa trebuie sa o conectati la un NVR Hikvision.

 • Cod produs DS-2CD2041G1-IDW(D)
 • Brand Hikvision
 • Taxa verde 2
Produs indisponibil

Descriere produs

Camera IP wireless cu rezolutie 4MP Hikvision DS-2CD2041G1-IDW(D)

Camera Hikvision DS-2CD2041G1-IDW este o camera IP wireless dotata cu senzor de imagine CMOS 1/3" care inregistreaza imagini la o rezolutie de 4MP. Lentila fixa de 2,8 mm permite ca imaginea sa fie vazuta la un unghi de 100°.

Camera NU are alimentator inclus in pachet!

ATENTIE! Acest model de camera functioneaza wireless, standalone, suporta stocare pe card microSD pana la 128GB (nu este inclus) dar poate fi accesata doar local (PC-ul dumneavoastra trebuie sa fie in aceeasi retea). Pentru a putea vedea camera de pe telefon sau dintr-o retea externa trebuie sa o conectati la un NVR Hikvision.

Comprimare H265

Codecul h265 este un codec modern cu un algoritm adaptiv ce se adapteaza automat fiecarui scenariu comprimand mai puternic partile statice din imagine obtinand astfel un fisier final de marime mai mica. 

Microfon incorporat

Microfonul incorporat in camera Hikvision DS-2CD2041G1-IDW(D) va permite sa inregistrati si audio spatiul supravegheat obtinand astfel mai multe informatii sau dovezi

Detectare miscare 

Functia de detectarea miscare este inca un atu al acestei camere de supraveghere IP Hikvision. Camera analizeaza fiecare cadru, iar atunci cand detecteaza miscarea trimite un event trigger (alarma) catre NVR.

Slot pentru card micro SD

Aceasta camera poate fi folosita si fara un NVR, dar WIFI-ul nu va functiona. Poate stoca imaginile inregistrate pe card micro SD de maxim 128 GB (cardul si alimentatorul se achizitioneaza separat). 

Vizualizare pe timp de noapte pana la 30m

Cu ajutorul LEDurilor cu infrarosu, camera poate sa supravegheze spatiul ales chiar si noaptea. Filtrul IR cut se activeaza automat atunci cand porneste infrarosul pentru a obtine imagini clare.

Functii de corectare a lumiozitatii

Functiile BLC si WDR integrate in camera de supraveghere IP Hikvision DS-2CD2041G1-IDW(D) permit obtinerea unei imagini corect iluminate chiar daca peroanele sau obiectele supravegheate sunt in fata unui geam sa a unei alte surse de lumina.

 

Functioneaza si in conditii de vreme rea

Datorita indexului de protectie la apa si praf IP66, camera functioneaza chiar si pe vant, ploaie, zapada s.a.

Camera functioneaza la temperaturi cuprinse intre -30 °C si +60 °C. Faptul ca suporta variații de voltaj de ± 25% face camera de supraveghere IP Hikvision DS-2CD2041G1-IDW(D) potrivita pentru cele mai grele conditii de functionare.

 

3D-DNR Reducere digitala a zgomotului de imagine

Functia 3D DNR reduce zgomotul de imagine produs de senzor in conditii de iluminare slaba. Daca activati aceasta functie camera o sa inregistreze cadre clare chiar si pe inserat fiindu-va mai usor sa identificați obiecte si peroane.

Transmisie date Wireless

Camera permite transmiterea datelor wireless. Standardul suportat este IEEE802.11b, 802.11g, 802.11n si functioneaza pe frecventele 2.4 GHz - 2.4835 GHz

Transmisia datelor fara fir, in spatiu deschis functioneaza pe o raza de pana la 40m, depinde de mediu, interferente si conditiile meteo