Camera IP HIKVISION PoE 4 megapixeli, IR 50 metri, lentila 2.8mm, DS-2CD2T45FWD-I5

Camera IP HIKVISION PoE 4 megapixeli, IR 50 metri, lentila 2.8mm, DS-2CD2T45FWD-I5

5
|
Adauga intrebare
Descriere
 • Camere IP cu rezolutie 4MP - 2K
 • Lentila de 2.8mm
 • Unghi de vizualizare de 109°
 • Comprimare H265
 • Alimentare PoE
 • Slot card MicroSD
 • Aplicatie mobila Hik-Connect
 • Functii de corectare a luminozitatii
 • Vizualizare nocturna pana la 50m
 • Detectare miscare
 • Cod produs DS-2CD2T45FWD-I5
 • Brand Hikvision
 • Taxa verde 0.8
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

 Camera IP cu senzor performant de 4 MP - Hikvision DS-2CD2T45FWD-I5

Camera supraveghere IP de 4MP

Camera IP Hikvision DS-2CD2T45FWD-I5 poate sa inregistreze cu rezolutia de 2688 × 1520, si este dotata cu o lentila fixa de 2.8mm care acopera un unghi generos de 109°.

Tehnologia Exir - powered by DARKFIGHTER 

Fiind tot mai necesara o supraveghere foarte buna pe timp de noapte, tehnologia EXIR (EXtented InfRared) aduce imbunatatiri LED-urilor cu infrarosu, astfel iluminarea este cu 30% mai eficienta. Mai mult foloseste tehnologia DARKFIGHTER, pentru a avea imagini cat mai bune cand lumina este absenta.

 

 

Tehnologia 3D - DNR 

In conditii de lumina scazuta, tehnologia 3D - DNR ajuta la eliminarea zgomotul de imagine digital (Digital Noise Reduction), astfel inregistrarea video ofera imagini mai precise si mai clare, facilitand identificarea suspectilor.  

Conexiune de tip POE (Power Over Ethernet)

Spre deosebire de alte camere de supraveghere, care necesita doua cabluri pentru transmiterea semnalului si a alimentarii, aceasta camera se poate alimenta prin acelasi cablu FTP prin care se transmite si semnalul video. Asociat cu un NVR corespunzator, camera de supraveghere are nevoie doar de un singur cablu pentru a functiona.

Modelul de camera ip Hikvision DS-2CD2T45FWD-I5 nu vine nu alimentator sau cablu de retea incluse, trebuie achizitionate separat

Stocare pe card microSD

Cardul microSD poate fi folosit ca mediu principal de stocare, daca se opteaza pentru folosirea camerei fara NVR, sau ca mediu de backup in cazul in care utilizati NVR-ul ca mediu principal de stocare. Camera suporta carduri de pana la 128GB. Camera de supraveghere IP DS-2CD2T45FWD-I5 nu vine nu card microSD, trebuie achizitionate separat. 

Highlight Contrast HLC

HLC este utila pe timp de noapte deoarece reduce lumina orbitoare venita de la surse puternice de lumina cum ar fi farurile autovehiculelor sau lumina produsa de stalpii de iluminat, permitand identificarea obiectelor in imediata apropiere a lor.

WDR, BLC 

Functiile WDR si BLC functioneaza simultan pentru a obtine obiecte si persoane iluminate corect chiar daca in spatele lor este o sursa de lumina. Fara aceste 2 functii tot ce se afla in fata sursei de lumina ar putea aparea ca un contur intunecat.

Protectie impotriva apei si a prafului IP67. 

Indexul de protectie IP67 permite camerei de supraveghere sa functioneze in cele mai grele conditii meteo.

Camera este proiectata sa reziste intr-un interval de temperaturi cuprins intre -30°C si 60°C, si la diferente de voltaj de ±25%.

 

Inregistrare si alarma la detectarea msicarii

Camera va analiza fiecare cadru iar atunci cand detecteaza miscarea poate sa trimita o notificare catre telefonul mobil sau un event trigger catre NVR. Alarmele false produse de animale de companie, frunze, lumini puternice s.a. sunt reduse.

Compresie HEVC (High Efficiency Video Coding)

Compresia H.265 permite camerei de supraveghere sa comprime eficient fiecare cadru avand astfel aceasi calitate cu o latime de banda redusa.

Detectare Fete (Face detetction)

Functia de detectare fete cu care este dotata aceasta camera, detecteaza fetele si le trimite NVR-ului sau aplicatiei de PC iVMS4200 pentru identificare. 

Atentie! NVR-urile cu face recognition sunt NVR-urile din seria NXI cu DeepinMind, de exemplu DS-7616NXI-I2/16P/S si de obicei, recunoasterea faciala functioneaza pe un singur canal. Este recomandat sa utilizati o camera de rezolutie cat mai mare daca doriti sa utilizati aceasta functie.