Camera IP Hikvision, 8 MP, lentila 2.8mm, IR 80m, PoE, stocare card, DS-2CD2T85FWD-I8-28
1049.99 RON

Camera IP Hikvision, 8 MP, lentila 2.8mm, IR 80m, PoE, stocare card, DS-2CD2T85FWD-I8-28

|
Adauga intrebare
Descriere
 • Rezolutie de 8MP 4K
 • Vizualizare nocturna pana la 80m
 • Lentila de 2.8mm
 • Unghi de vizualizare 102°
 • Slot pentru card MicroSD
 • Posibilitate alimentare PoE
 • Functii de corectare luminozitate
 • Detectie fete
 • Protectie IP67
 • 2 ani garantie
 • Cod produs DS-2CD2T85FWD-I8
 • Brand Hikvision
 • Taxa verde 0
1049.99 RON
Stoc epuizat

Descriere produs

Camera de supraveghere IP Hikvision DS-2CD2T85FWD-I8 cu lentila de 2.8mm si vizualizare nocturna un infrarosu de pana la 80m.

Camera de supraveghere cu rezolutia 4K

Camera de supraveghere IP Hikvision cu rezolutie 4K Ultra HD echipata cu un senzor de 1/2.5" cu rezolutia de 8 Megapixeli (3840 × 2160). Senzorul performant al acestei camere ofera o imagine clara si de o calitate deosebita, reusind sa capteze imagini care permit identificarea obiectelor intr-un mod natural. 

Lentila de 2.8mm

Camera de supraveghere IP Hikvision DS-2CD2T85FWD-I8 are o lentila de 2.8mm care produce un unghi vizual de 102° permitand astfel obtinerea imaginilor de ansamblu fiind ideala pentru supravegherea spatiilor largi. Daca nu aveti nevoie de un ungi larg, puteti opta pentru varianta acestei camere cu lentila de 6mm (click aici)

True WDR (Wide Dinamic Range)

Functia True WDR oferita de senzorul de imagine al camerei de supraveghere, compenseaza atat imaginea din prim plan, cat si imaginea de fundal. Acesta ajusteaza imaginile foarte intunecate si le face sa fie vizibile. Cu ajutorul acestei functii camera este capabila sa inregistreze imagini mai apropiata de ceea ce poate sa vada ochiul uman

 

Back Light Compensation - BLC

Functia BLC este folosita la imagini in care o sursa de lumina puternica se afla in spatele subiectului de interes. In acest caz, subiectul ar aparea doar ca un contur negru. Aceasta functie permite camerei sa regleze expunerea intregii imagini, pentru a evidentia corect subiectul din primul plan.

AGC - Controlul automat al expunerii

Functia AGC integrata in camera ajuta la obtinerea imaginilor iluminate corect pe întreaga perioada a zilei, fara sa aveti imagini prea luminoase la amiaza sau prea intunecate spre inserat.

3D DNR - Functie digitala pentur reducerea zgomotului de imagine

Imaginea este imbunatatita chiar si pe timpul noptii cu ajutorul functie 3D Digital noise reduction care reduce zgomotul de imagine (purecii) in scenariile de supraveghere in care lumina este slaba.

Inregistrare si alarma la detectarea miscarii

Datorita acestei functii, camera de supraveghere porneste simultan alarma si inregistrarea atunci cand detecteaza miscarea. Avand in vedere rezolutia superioara a camerei Hikvision DS-2CD2T85FWD-I8 alarmele false vor fi reduse iar detectia miscarii va fi mai eficienta.

Slot pentru card de memorie MicoSD 

Puteti inregistra imaginile obtinute de aceasta camera atat pe un inregistrator de tip DVR, NVR, sau chiar PC, insa puteti inregistra si pe un card de memorie, deoarece acesta camera de supraveghere permite instalarea unui asemenea card (nu este inclus).

2 posibilitati de alimentare: clasic si PoE

Pe langa alimentarea clasica, aceasta camera ofera posibilitatea de alimentare direct prin cablul de retea prin care este transmis semnalul video.

Pentru alimentarea PoE, aveti nevoie de un NVR cu PoE sau de un switch/router/injector PoE. Camera nu vine cu alimentator sau patchcord inclus.

 

 

Caracteristici inteligente pentru o supraveghere superioara 

Camera foloseste si functia de detectie a bagajelor nesupravegheate (Unattended Baggage Detection), care va alerta cand cineva lasa bagaje nesupravegheate in zona perimetrului selectat. 

Pentru a proteja cat mai bine anumite obiective, se poate programa o detectie a unei linii imaginare pe camera pentru a fi avertizat cand cineva o trece (Line Crossing Detection).

O alta caracteristica inteligenta de detectie este cea de a detecta atunci cand un obiect este inlaturat (Object Removal Detection), pentru a fi avertizat cand un obiect dispare din cadru. 

Camera bullet de exterior cu carcasa rezistenta

Avand in vedere ca functioneaza la temperaturi cuprinse intre -30 °C si 60 °C si ca indexul de protectie al camerei este IP67 camera este  rezistenta la conditii meteo nefavorabile si functioneaza pe orice anotimp.

Detectare fete

Functia de detectare fete integrata in aceasta camera este utila daca doriti sa utilizati camera cu un NVR care este capabil sa recunoasca fete umana cum ar fi NVR-urile din seria DeepinMind de la Hikvision.