Camera IP de exterior Hikvision, 2MP, IR 40m, lentila 2.8mm, AcuSense, audio, PoE, slot card, DS-2CD2026G2-IU

Camera IP de exterior Hikvision, 2MP, IR 40m, lentila 2.8mm, AcuSense, audio, PoE, slot card, DS-2CD2026G2-IU

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Tehnologie AcuSense
  • Rezolutie de 2MP
  • Lentila de 2.8mm, 107°
  • IR pana la 40m
  • Slot card MicroSD
  • Detectie trecerii linii predefinite
  • Posibilitate alimentare PoE
  • Index de protectie IP67
  • Aplicatie mobila 

624.99 RON

In stoc
Termen de expediere estimativ:
1-2 zile lucratoare

Descriere produs

Camera IP de exterior, Hikvision, 2MP, IR 40m, lentila 2.8mm, AcuSense, audio, PoE, slot card, DS-2CD2026G2-IU

Camera cu tehnologie AcuSense

Tehnologia AcuSense  utilizeaza un algoritm performant este capabila sa deosebeasca autoturismele si persoanele de alte obiecte, reducand alarmele false.

Camera de supraveghere powered by DarkFighter

Aceasta camera de supraveghere este capabila sa capteze imagini color chiar si in conditii de iluminare scazuta, ceea ce inseamna ca si pe timp de noapte va ofera imagini clare si colorate. Datorita tehnologiei Darkfighter, calitatea acestor imagini va fi una superioara.

Microfon incorporat

Camera de supraveghere mai are si microfon incorporat. Aceasta este o functie foarte importanta cand vine vorba de supravegherea persoanelor, oferind dovezi in plus.

 

Functii de corectare lumina - BLC, WDR, HLC

Functiile de corectare imagine sunt folosite automat in cadre in care o sursa de lumina puternica se afla in spatele subiectului principal. Aceste functii impiedica acest fapt si ajuta camera de supraveghere sa regleze expunerea intregii imagini, pentru a evidentia corect subiectul principal.

Functia 3D-DNR

Functia 3D DNR reduce automat zgomotul de imagine care apare atunci cand este lumina scazuta. Imaginile vor fi mult mai clare si o sa va fie mai usor sa identificati ce se intampla in cadru chiar si noaptea.

Detectie la miscare si la trecerea unei linii imaginare

Aceasta functie poate detecta persoane, obiecte sau masini care intra in cadru sau care depasesc o linie virtuala predefinita. Datorita tehnologiei AcuSense alarmele false vor fi reduse automat.

Camera va analiza fiecare cardu, iar in momentul in care detecteaza miscare, va trimite o alarma catre aplicatia mobila sau NVR.

Stocare pe card MicroSD

Camera suporta carduri microSD cu o capacitate de maxim 256 GB (nu este inclus in pachet). Stocarea pe card microSD este utila atat daca utilizati camera stand-alone cat si atunci cand este intr-o retea de camere cu un NVR. Cardul permite stocarea imaginilor la calitate maxima chiar daca latimea de banda a retelei este folosita la maximum.

Alimentare PoE

Alimentarea PoE reprezinta posibilitatea de a alimenta camera direct prin cablul de retea, fara a mai fi nevoie de un alimentator separat, simplificandu-se astfel reteaua de supraveghere.

Daca este alimentata prin PoE, camera are un consum maxim de 7.0W.

Protectie IP67

Camera de supraveghere este cotata cu un index de protectie IP67, ceea ce inseamna ca este extrem de rezistenta la conditii meteo nefavorabile precum: ploaie, vant, ninsoare, nisip sau praf.