Camera IP de exterior, 4 megapixeli, Hikvision DS-2CD2T43G0-I5, IR 50 metri, 2.8mm

Camera IP de exterior, 4 megapixeli, Hikvision DS-2CD2T43G0-I5, IR 50 metri, 2.8mm

|
Adauga intrebare
Descriere
 •  Rezoluție: 2560 × 1440 @ 30fps (2K)
 •  Obiectiv fix de 2.8 mm unghi de 103°
 •  Senzor cu gama dinamica mare - 120dB WDR
 •  Detectie faciala 
 •  IR până la 50 de metri
 •  Slot pentru card microSD
 •  Alimentare prin PoE
 •  2 ani garantie

 

 • Cod produs DS-2CD2T43G0-I5-2.8
 • Brand Hikvision
 • Taxa verde 0
Produs indisponibil

Descriere produs

Camera IP de exterior, 4 megapixeli, Hikvision DS-2CD2T43G0-I5 cu IR 50 metri si lentila de 2.8mm.

Camera cu rezolutie 2K

DS-2CD2T43G0-I5-2.8 este o camera de inalta rezolutie pentru utilizare in exterior. Se foloseste de arhitectura IP pentru a transmite date video in format comprimat H265 la o rezolutie de pana la 2560 x 1440 la 30 FPS. Camera vine cu obiectiv wide-angle de 2.8mm pentru un unghi de supraveghere de 103 grade. 

3D-DNR

3D se refera la trei dimensiuni incorporate in  tehnologia 3D DNR. Aceasta functie reduce  automat zgomotul de imagine produs de senzor in conditii de luminozitate scazuta.

Comprimare moderna h265

Codecul h265 foloseste un algoritm performant care permite micsorarea latimii de banda si a spatiului necesar pentru transmiterea si salvarea fisierelor video.

Functii de corectare a luminozitatii

WDR si BLC sunt 2 tehnologii care pot sa ilumineze zonele prea intunecate sau sa intunece zonele prea luminoase. Daca aceasta functie este activata, chiar daca in fata camerei se afla un geam, persoanele din cadru nu o sa fie vazute ca niste umbre, ci o sa fie iluminate corect.

Stocare pe card microSD

Camera de supraveghere IP DS-2CD2T43G0-I5-2.8 de la Hikvision permite stocarea pe un card microSD cu o capacitate de pana la 128GB. Cardul SD se poate folosi fie ca modalitate principala de stocare cat si ca o solutie de backup la stocarea pe NVR.

ROI - Regiune de interes 

ROI este caracteristica ce ofera posibilitatea de a crea o zona definita, astfel incat imaginea va cuprinde mai multe detalii si o calitate mai buna la acelasi bit rate. Latimea de banda si dimensiunea inregistrarii sunt si ele diminuate, deoarece zonele nedefinite ca ROI vor capta imagini la o calitate mai scazuta.

Detectare miscare

Functia de detectare miscare incorporata in camera de supraveghere Hikvision DS-2CD2T43G0-I5-2.8 va analiza fiecare cadru iar atunci cand detecteaza miscare o sa trimita o alarma catre NVR sau aplicatia mobile simultan cu inceperea inregistrarii.

Camera cu protectie IP67

Gradul de protectie asigurat de carcasa camerei impotriva accesului la componentele interne, a corpurilor solide (nisip) sau a patrunderii apei este IP 67. 

PoE - Power over Ethernet

Aceasta camera ofera optiunea de alimentare PoE. Alimentarea PoE consta in posibilitatea de a alimenta camerele sau alte dispozitive de retea, direct prin cablul FTP/UTP daca este conectat la un dispozitiv cu PoE.

Camera nu vine cu alimentator sau cablu FTP/UTP, trebuie achizitionate separat.

HIK-CONNECT copy

Monitorizarea de la distanta

Aceasta camera ofera posibilitatea de a urmari locuita personala sau spatiul comercial de la distanta direct pe telefonul mobil prin intermediul aplicatiei HikConnect.

Pentru ca vizualizarea la distanta sa functioneze, camera si telefonul trebuie sa fie conectate la internet.