Camera IP, ColorVU, 4 MP, lentila 2.8 mm, IR30, DS-2CD2T47G1-L-2.8mm
779.99 RON

Camera IP, ColorVU, 4 MP, lentila 2.8 mm, IR30, DS-2CD2T47G1-L-2.8mm

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Rezolutie de 4 megapixeli
  • Tehnologie ColorVU
  • Lentila de 2.8mm
  • Unghi de vizualizare  109°
  • Vizualizare nocturna 30m
  • Functii de corectare a imaginii
  • Slot card microSD
  • Posibilitate alimentare PoE
  • Functii corectare imagine
  • 2 ani garantie
779.99 RON
Stoc epuizat

Descriere produs

Camera de supraveghere Color VU, IP de tip bullet cu rezolutia de 4MP Hikvision DS-2CD2T47G1-L-2.8MM

Camera de supraveghere cu tehnologie ColorVU

Camerele din seria ColorVU de la Hikvision sunt similare camerelor Starvis sau Starlight de la Safer sau Dahua. Senzorul cu apertura maxima de F1.0 si iluminatoarele cu LED permit camerei de supraveghere Hikvision DS-2CD2T47G1-L-2.8MM sa captureze cadre colorate chiar si in intuneric complet.

Camera IP 4 megapixeli, lentila 2.8 mm

Camera are o rezolutie de inregistrare maxima de 2688 × 1520 si captureaza pana la 30 de cadre pe secunda. Lentila fixa de 2,8 mm ofera un unghi de vizualizare mare, de 109°. Datorita acestui lucru, cu aceasta camera veti putea obtine cadre largi asupra spatiului pe care doriti sa il supravegheati.

3D- DNR

DNR reprezinta functia digitala de reducere a zgomotului de imagine. Zgomotul de imagine poate sa apara in conditii de luminozitate scazuta, insa la camera de supraveghere Hikvision DS-2CD2T47G1-L-2.8MM este redus automat.

BLC - Compensarea luminozitatii scazute

BLC permite camerei sa regleze expunerea intregii imagini, pentru a evidentia corect obiectul din prim-plan, permitand astfel vizualizarea peroanelor sau a obiectelor chiar daca se afla in fata unui geam sau a altei surse de lumina.

Gama dinamica larga- WDR120db

WDR 120db - Wide Dynamic Range permite camerelor de supraveghere video sa obtina  imagini clare in orice conditii, chiar si atunci cand lumina vine din partea opusa a camerei de supraveghere. Functia WDR capteaza 2 cadre la expuneri diferite si le imbina obtinand o imagine finala de iluminata corect.

 

Detectie la trecerea unei linii imaginare

Similar cu functia de detectarea la miscare, functia de trecere a unei lini imaginare detecteaza miscarea doar dupa trecerea unei linii predefinite de catre utilizator, facand mai eficienta supravegherea unei parcari sau a unui cadru in care este o strada intens circulata.

Functie de detectare miscare

Datorita acestei functii, camera de supraveghere Hikvision DS-2CD2T47G1-L-2.8MM porneste simultan alarma si inregistrarea. Prin aplicarea celor mai recenti algoritmi, analizeaza in mod automat dimensiunile intrusului pentru a minimiza si estompa alarmele false. 

Standardul H.265+ si stocare pe card microSD

Camera Hikvision DS-2CD2T47G1-L utilizeaza codec-urile de compresie video H.265+ pentru a comprima eficient fisierele video si, astfel, sa ocupe mai putin spatiu de stocare. 

Acest model de camera poate fi utilizata si fara NVR deoarece suporta stocarea imaginilor pe card microSD, cu o capacitate de stocare maxima de 128GB. Cardul nu este inclus, ci se achizitioneaza separat. Recomandam utilizarea unor carduri microSD de calitate, pentru a preveni posibile erori si incompatibilitati cu camera.

Posibilitate de alimentare direct prin cablul de retea

PoE reprezinta modalitatea de alimentare a camerelor sau a altor echipamente de retea, prin intermediul cablului FTP. Pentru ca acest tip de alimentare sa functioneze aveti nevoie de un echipament (NVR Switch,injector) care sa aive inclus un switch PoE.

Cablul de alimentare sau cardul de memorie nu sunt incluse in camera de supraveghere.

Carcasa rezistenta IP67

Camera are o carcasa rezistenta, astfel ca nu va trebui sa iti faci griji pentru buna functionare a acesteia. Este cotata cu un index de protectie IP67, ceea ce asigura rezistenta la praf, vant, ploi, soare, ninsoare si temperaturi extreme.