Camera IP AcuSense cu alarma, 2MP, lentila 2.8mm, IR 40m, Hikvision DS-2CD2026G2-IU/SL

Camera IP AcuSense cu alarma, 2MP, lentila 2.8mm, IR 40m, Hikvision DS-2CD2026G2-IU/SL

|
Adauga intrebare
Descriere
 • Tehnologie AcuSense
 • Alarma cu lumina alba si sirena
 • Rezolutie de 2MP FULL HD
 • Lentila de 2.8 mm cu unghi de 107°,
 • Senzor cu tehnologie TrueWDR
 • Slot card MicroSD
 • Posibilitate alimentare PoE
 • Protectie intemperii IP67
 • Vizualizare nocturna 40m
 • Comprimare H.265+
 • Cod produs DS-2CD2026G2-IU/SL
 • Brand Hikvision
 • Taxa verde 0
Produs indisponibil

Descriere produs

Camera de supraveghere IP tip bullet Hikvision DS-2CD2026G2-IU/SL cu lentila de 2.8 mm, tehnologie AcuSense si functia True WDR care va ofera o calitate superioara a imaginilor.

Alarma optica si sunet de sirena pentru indepartarea intrusilor

Aceasta camera este dotata cu un LED cu lumina alba stroboscopica si un difuzor care emite un sunet de sirena. Alarma poate fi setata sa porneasca automat atunci cand este detectata miscare produsa de persoane, autoturisme s.a.

Camera AcuSense

Aceasta camera are inclusa tehnologia AcuSense care este capabila sa deosebeasca autoturismele de persoane si alte obiecte reducand astfel considerabil alarmele false.

Camera de supraveghere powered by DarkFighter cu iluminator IR de 40m

Aceasta camera are o sensibilitate crescuta la lumina fiind astfel capabila sa capteze imagini color chiar si in conditii de lumina scazute. LED-urile IR incluse permit iluminarea pe timp de intuneric complet pana la 40m

Reduce umbrele si scade luminile puternice

Camera este dotata cu functia WDR cu ajutorul careia obtineti imagini clare in orice conditii, chiar si atunci cand lumina vine din partea opusa a camerei de supraveghere.

WDR permite camerei de supraveghere sa genereze o imagine corect iluminata a unei scene, chiar daca in cadru sunt atat lumini foarte puternice si spatii intunecate, ajungand aproape la acceasi calitate cu care poate vedea ochiul uman.

BLC (Backlight Compensation) 

BLC ajusteaza automat intensitatea luminoasa, cu scopul de a reda mai multe detalii in zonele intunecate. Un exemplu potrivit ar fi imaginea fetei unui om avand ca fundal soarele intr-o zi senina.

Reducerea digitala a zgomotului de imagine

Camera de supraveghere IP Hikvision DS-2CD2026G2-IU/SL vine cu functia DNR care permite reducerea zgomotului de imagine care apare in situatiile cu lumina scazuta.

Detectie la miscare si la trecerea unei linii imaginare

Aceasta functie poate detecta persoane, obiecte sau masini care intra in cadru sau care depasesc o linie virtuala predefinita. Datorita tehnologiei AcuSense alarmele false vor fi reduse automat.

Stocare pe card MicroSD

Camera suporta carduri microSD cu o capacitate de maxim 128 GB. Stocarea pe card microSD este utila atat daca utilizati camera stand-alone cat si atunci cand este intr-o retea de camere cu un NVR. Cardul permite stocarea imaginilor la calitate maxima chiar daca latimea de banda a retelei este folosita la maximum.

Camera nu are card sau alimentator incluse. trebuie achizitionate separat.

Alimentare direct prin cablul de retea

Alimentarea PoE reprezinta posibilitatea de a alimenta camera direct prin cablul de retea, fara sa mai fie nevoie de un alimentator separat, simplificându-se astfel reteaua de supraveghere.

Camera are un consum maxim, daca este alimentata prin PoE, de 17W. In pachet nu este inclus un alimentatator.

Protectie IP67

Camera de supraveghere este cotata cu un index de protectie IP67, ceea ce inseamna ca este extrem de rezistenta la conditii meteo nefavorabile precum: ploaie, vant, ninsoare, nisip sau praf.

Comprimarea H.265+

Aceasta camera are tehnologia de codare H.265+ care permite stocarea imaginilor la calitate inalta folosind o latime de banda mai scazuta.