Camera IP AcuSense 2MP, lentila 4mm, IR 80m, Hikvision DS-2CD2T26G1-4I4MM

Camera IP AcuSense 2MP, lentila 4mm, IR 80m, Hikvision DS-2CD2T26G1-4I4MM

|
Adauga intrebare
Descriere
 • Tehnologie AcuSense
 • Rezolutie de 2MP FULL HD
 • Lentila de 4mm cu unghi de 86°
 • Senzor cu tehnologie TrueWDR
 • Slot card MicroSD
 • Posibilitate alimentare PoE
 • Protectie intemperii IP67
 • Vizualizare nocturna 80m
 • Comprimare H.265+
 • 2 ani garantie
 • Cod produs DS-2CD2T26G1-4I4MM
 • Brand Hikvision
 • Taxa verde 0.8
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Camera de supraveghere IP tip bullet Hikvision DS-2CD2T26G1-4I4MM cu lentila de 4 mm, tehnologie AcuSense si functia True WDR care va ofera o calitate superioara a imaginilor.

Camera AcuSense

Tehnologia AcuSense se bazeaza pe algoritmul Hikvision's Deep Learning. Acest algoritm revolutionar efectueaza invatarea de trasaturi, oferind performante uimitoare de analiza a continutului video (VCA).

AcuSense este capabil sa extraga corpul uman si vehiculul dintr-un numar mare de obiecte. Nu numai ca poate detecta intruziunea omului si a vehiculului, dar poate si sa elimine alarmele false care ar fi declansate de obiecte in miscare.

IR 80m - Powered by Darkfighter 

Camera de supraveghere are o sensibilitate foarte buna pe timpul noptii, iar daca iluminarea este foarte scazuta camera va pornit imaginea automat ledurile infrarosii activand in acelasi timp filtrul mecanic IR cut.

True WDR

Aceasta este o functie a camerelor de supraveghere video cu ajutorul careia obtineti imagini clare in orice conditii, chiar si atunci cand lumina vine din partea opusa a camerei de supraveghere..

Aceasta permite camerei de supraveghere sa genereze o imagine corect iluminata a unei scene, chiar daca in cadru sunt atat lumini foarte puternice si spatii intunecate, ajungand aproape la acceasi capacitate cu care vede ochiul uman.

BLC (Backlight Compensation) 

BLC ajusteaza automat intensitatea luminoasa, cu scopul de a reda mai multe detalii in zonele intunecate. Un exemplu potrivit ar fi imaginea fetei unui om avand ca fundal soarele intr-o zi senina.

Reducerea digitala a zgomotului de imagine

Camera de supraveghere IP Hikvision DS-2CD2T26G1-4I4MM are integrata functia DNR care permite reducerea automata a zgomotului de imagine care ar putea aparea in scenele cu lumina slaba, obținând astfel imagini clare.

Detectie la miscare si la trecerea unei linii imaginare

Aceasta functie poate detecta persoane, obiecte sau masini care intra in cadru sa care depasesc o linie virtuala predefinita. Datorita tehnologiei AcuSense alarmele false vor fi reduse automat.

Stocare pe card MicroSD

Camera suporta carduri microSD cu o capacitate de maxim 128 GB. Stocarea pe card microSD este utila atat daca utilizati camera stand-alone cat si atunci cand este intr-o retea de camere cu un NVR. Cardul permite stocarea imaginilor la calitate maxima chiar daca latimea de banda a retelei este folosita la maximum.

Camera nu are card sau alimentator incluse. trebuie achizitionate separat.

Alimentare direct prin cablul de retea

Alimentarea PoE reprezinta posibilitatea de a alimenta camera direct prin cablul de retea, fara sa mai fie nevoie de un alimentator separat, simplificându-se astfel reteaua de supraveghere.

Camera are un consum maxim, daca este alimentata prin PoE, de 17 W

Protectie IP67

Camera de supraveghere este cotata cu un index de protectie IP67, ceea ce inseamna ca este extrem de rezistenta la conditii meteo nefavorabile precum: ploaie, vant, ninsoare, nisip sau praf.

Comprimarea H.265+

Aceasta camera are tehnologia de codare H.265+ care permite stocarea imaginilor la calitate inalta folosind o latime de banda mai scazuta.