Camera IP 4K, UltraHD, 8 MP, IR 80m, PoE, lentila 6mm, DS-2CD2T85FWD-I8 Hikvision
799.99 RON

Camera IP 4K, UltraHD, 8 MP, IR 80m, PoE, lentila 6mm, DS-2CD2T85FWD-I8 Hikvision

5
|
Adauga intrebare
Descriere
 • Rezolutie 8 Megapixeli 4K
 • Lentila de 6mm
 • Functii corectare luminozitate
 • Vizualizare nocturna 80m
 • Slot pentru card microSD
 • Posibilitate alimentare PoE
 • Protectie praf si apa IP67
 • Vizualizare nocturna 80m
 • 2 ani garantie
 • Cod produs DS-2CD2T85FWD-I8-6MM
 • Brand Hikvision
 • Taxa verde 0
799.99 RON
Stoc epuizat

Descriere produs

Camera supraveghere IP 8 MP DS-2CD2T85FWD-I8-6MM

Camera de supraveghere cu rezolutie 4K

Camera IP pentru retea care inregistreaza imagini de rezolutie maxima 8 Megapixeli cu pana la 20FPS. O asemenea camera digitala IP cu rezolutie mare va permite sa faceti un zoom digital puternic si sa surprindeti mai multe detalii in acelasi cadru. Lentila fixa de 6 mm va pune la dispozitie un camp vizual de 50 de grade pentru supravegherea si monitorizarea obiectivelor dumneavoastra.

Permite stocarea pe un card microSD de pana la 128GB

Faptul ca suporta stocarea pe card microSD permite camerei sa functioneze si fara NVR. Cardul microSD se poate folosi si ca metoda de backup la inregistrarea pe NVR, fiind util atunci cand se intrerupe reteaua. Cardul sau alimentatorul nu sunt incluse, se achizitioneaza separat.

Functii pentru imbunatatirea imaginii 

Pentru a vizualiza cat mai bine detaliile obiectelor intunecate are camera are functia BLC (backlight compensation sau compensare la iluminarea din spatele subiectului). Functia WDR deschide umbrele in timp ce intuneca zonele foarte luminoase. Astfel veti beneficia de imagini cu mai multe detalii chiar si atunci cand iluminarea este foarte dificila. 

 

3D DNR - Reducere digitala a zgomotului de imagine

Imaginea este imbunatatita chiar si pe timpul noptii cu ajutorul functiei 3D noise reduction care reduce zgomotul de imagine(purecii) atunci cand scena nu este destul de bine iluminata.

Camera de exterior IP 67 

Carcasa camerei este protejata la apa si nisip fin fiind sigilata etans pentru a putea fi folosita in exterior. Are index de protectie IP 67 si poate fi folosita intr-un interval de temperaturi cuprinse intre -30 °C si 60 °C. Toate acestea fac camera de supraveghere IP Hikvision DS-2CD2T85FWD-I8-6MM perfecta pentru a fi montata in exterior

Infrarosu puternic pana la 80 metri

Hikvision DS-2CD2T85FWD-I8-6MM surprinde imagini pe timp de noapte pana la 80 de metri cu ajutorul led-urilor IR. Camera are un filtru IR cut care se activeaza automat atunci cand porneste IR-ul, astfel imaginea nu va fi afectata in timpul zilei. 

 

 

 

 

 

 

 

Detectarea miscarii

Camera poate fi configurata sa inregistreze doar atunci cand detecteaza miscare, pentru a evita ocuparea inutila a spatiului de stocare cu imagini statice. Atunci cand detecteaza miscarea camera va trimite o alarma catre aplicatia mobila sau NVR incepand in acelasi timp sa inregistreze.

Caracteristici inteligente pentru o supraveghere superioara 

Pentru a proteja cat mai bine anumite obiective, se poate programa o detectie a unei linii imaginare pe camera pentru a fi avertizat cand cineva o trece (Line Crossing Detection). O alta caracteristica inteligenta de detectie este cea de a inlatura un obiect (Object Removal Detection), pentru a fi avertizat cand cineva inlatura obiectul respectiv. Camera foloseste si functia de detectie a bagajelor nesupravegheate (Unattended Baggage Detection), care va alerta cand cineva lasa bagaje nesupravegheate in zona perimetrului selectat. 

Alimentare prin PoE

Camera Hikvision DS-2CD2T85FWD-I8-6MM poate fi alimentata in 2 moduri: Prin alimentatorul clasic, universal de 12VDC sau prin cablul de retea prin care se transmit si datele(PoE). Daca optati pentru alimentarea PoE o sa aveti nevoie de mai putine cabluri insa aveti nevoie de un NVR sau switch PoE 

AGC - Controlul automat al expunerii

Functia AGC integrata in camera ajuta la obtinerea imaginilor iluminate corect pe toata perioada zilei, fara sa aveti imagini prea luminoase la amiaza sau prea intunecate spre inserat.