Camera IP 4 megapixeli, PoE, lentila 2.8mm,  IR 80m, Hikvision, DS-2CD2T43G0-I8-2.8

Camera IP 4 megapixeli, PoE, lentila 2.8mm, IR 80m, Hikvision, DS-2CD2T43G0-I8-2.8

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Rezolutie de 4MP - 2K
  • Lentila fixa de 2.8mm
  • Unghi vizual de 103°
  • Vizualizare nocturna pana la 80m
  • Stocare pe card microSD
  • Functioneaza Stand Alone
  • 2 ani garantie
Produs indisponibil

Descriere produs

Camera IP cu rezolutia de 4 megapixeli tip bullet, vizualizare nocturna pana la 80 metri, Hikvision DS-2CD2T43G0-I8-2.8

Camera de supraveghere IP cu rezolutia de 4MP 2K

Camera de supraveghere cu transmisie de retea IP, rezolutie superioara de 4 megapixeli, respectiv 2K. Senzorul CMOS de 1/3" permite inregistrarea la rezolutia de 2688 × 1520 cu pana la 30 de cadre pe secunda.

Functie pentru detectare miscare

Acest model are functie de detectare miscare. Daca se activeaza aceasta functie, camera va analiza fiecare cadru iar atunci cand detectează miscarea va trimite o alarma catre NVR sau catre aplicatia mobila (daca o utilizati fara NVR) simultan cu inceperea inregistrarii pe mediul de stocare configurat.

Functie de alarma la trecerea unei linii imaginare

Functia "Line Crosing Detection" functioneaza similar cu functia de detectare miscare, doar ca va detecta miscarea doar intr-o zona din cadru, setata de catre utilizator.

Reducerea luminilor puternice pe timp de noapte

Functia HLC reduce automat expunerea de la sursele de lumina puternice pe timp de noapte. Astfel este mai usoara identificarea numerelor de inmatriculare sau a persoanelor care au o lanterna in mana pe timp de noapte

Reducerea zgomotului de imagine

Camera va reduce automat zgomotul de imagine care este posibil sa apara in situatii cu luminozitate scazuta. Imaginea finala va fi mai clara si cu mai multe detalii.

WDR - Corectarea zonelor prea luminioase si prea intunecate

Functia WDR permite camerei de supraveghere sa reduca automat expunerea pe zonele din cadru prea luminoase si sa creasca expunerea pe zonele prea intunecate, obtinand astfel o imagine finala mai apropiata de ceea ce poate capta ochiul uman

Infrarosu puternic pana la 80 de metri cu ajutorul lui EXIR

Camera de supraveghere vine echipata cu un modul de infrarosu EXIR care surprinde imagini pe timp de noapte pana la 80metri. Are un filtru IR cut astfel imaginea nu va fi afectata in timpul zilei. Acesta se activeaza automat atunci cand se face intuneric. Iluminatorul IR cu tehnologie EXIR impreuna cu softul inteligent al camerei va ajuta sa evitati supraexpunerea atunci cand subiectul se apropie prea mult de camera si astfel veti avea o imagine mai corecta pe timpul noptii. 

Rezistenta in conditii de vreme nefavorabila

Indexul de protectie IP 67 cu care este cotata aceasta camera inseamna ca aceasta va fi protejata de praf si apa.

Camera va functiona la temperaturi cuprinse intre -30 °C si +60 °C.

 

Alimentarea 12VDC sau PoE

Posibilitatea de a fi alimentata direct prin cablul de retea, daca se utilizeaza un NVR sau Switch cu PoE face camera de supraveghere IP Hikvision DS-2CD2T43G0-I8-2.8 mai universala si mai simplu de instalat.

Stocare pe card microSD

Stocarea pe card microSD este utila daca doriti sa utilizati camera fara NVR, sau daca doriti sa aveti un spatiu de backup eficient.

Camera nu vine cu card microSD sau alimentator incluse, se pot achizitiona separat.

Detectare Fete

Functia de detectare faciala incorporata in Camera de supraveghere Hikvision DS-2CD2T43G0-I8-2.8 permite captarea unui cadru in care softul incorporat considera ca fata se vede cel mai bine si trimiterea cadrului respectiv catre NVR pentru identificare.

Pentru ca aceasta caracteristica sa functioneze aveti nevoie de un NVR compatibil din seria NXI sau de softul IMVS 4200