Camera exterior IP 8MP, lentila 2.8mm, PoE, DarkFighter Hikvision DS-2CD2085FWD-I(B)

Camera exterior IP 8MP, lentila 2.8mm, PoE, DarkFighter Hikvision DS-2CD2085FWD-I(B)

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Rezolutie de 8 MP 4K
  • Lentila de 2.8mm
  • Unghi de vizualizare de 102°
  • Vizualizare nocturna 30m
  • Posibilitate alimentare PoE
  • Rezistenta anti vandalizare IK10
  • Slot card microSD
  • Functii de corectare imagine
  • Index protectie IP67
  • 2 ani garantie

669.99 RON

Stoc epuizat

Descriere produs

Camera de supraveghere IP cu rezolutie de 8MP Hikvision DS-2CD2085FWD-I(B)

Camera cu rezolutie de inregistrare 4K

Rezoluția maxima cu care poate sa inregistreze camera este de 3840 × 2160 la 30 de cadre pe secunda. Lentila fixa de 2.8mm cu care este echipata, produce imagini cu un unghi de vizualizare mare, de 102° (conform testelor producatorului).

Stocare de card microSD

Aceasta camera poate fi utilizata de sine statatoare, avand posibilitatea stocarii imaginilor direct pe un card microSD, cu capacitate de stocare de maxim 128GB. Astfel, puteti utiliza aceasta camera fara sa fie nevoie de a o conecta la un NVR. Camera suporta codecul H.265 care este gandit pentru o comprimare mai eficienta a imaginilor.

Permite vizualizarea pe timp de noapte de pana la 30m

Camera este dotata cu LED-uri IR care permit iluminarea nocturna pana la 30m. Filtrul IR-cut cu care este dotata camera se va activa automat atunci cand porneste infraroșul permitand astfel o mai buna vizualizare a imaginilor pe timp de noapte.

Alimentare PoE

Camera poate fi alimentate atat cu ajutorului unui alimentator de 12V/500mA atunci cand este utilizata de sine statatoare, fie prin PoE, daca este conectata la un NVR corespunzator.

Carcasa antivandal IK10

Carcasa acestei camere este cotata cu un index de rezistenta IK10, ceea ce inseamna ca va rezista tentativelor de vandalism, furt sau distrugere.

Rezistenta in conditii meteo nefavorabile

Camera va functiona la temperaturi cuprinse intre -30 °C si 60 °C. Indexul de protectie pentru a impedica praful si apa sa ajunga la componentele electronice este IP67

Detectare la miscare sau la trecerea unei linii predefinite

Camera poate fi setata sa inregistreze doar la detectarea miscarii, astfel va analiza fiecare zona iar atunci cand este detectata miscarea va incepe se inregistreze simultan cu trimiterea unei alarme catre smartphone sau catre inregistratorul de retea. 

Functia de "Line crossing detection" permite detectarea miscarii doar intr-o anumita zona din cadru.

Functie digitala de reducere a zgomotului de imagine

Zgomotul de imagine este adesea intalnit in locurile in care vizibilitatea este redusa din cauza lipsei luminii. Pentru a avea imagini cat mai clare, camera Hikvision DS-2CD2085FWD-I(B) foloseste tehnologia 3D-DNR (Digital Noise Reduction) care ajuta eliminarea zgomotului de imagine in conditii de lumina scazuta. 

WDR - Corectarea luminilor prea puternice sau prea intunecate

Functia WDR integrata in aceasta camera va permite sa captati imagini in care persoanele si obiectele sunt puse intr-o lumina potrivita pentru a fi identificate chiar daca in spatele lor este o sursa de lumina