Camera IP WiFi, Bullet, 2MP Full HD, 2.8mm, Full Color, microfon, difuzor, IP67, IMOU IPC-F22FEP-0280B

Camera IP WiFi, Bullet, 2MP Full HD, 2.8mm, Full Color, microfon, difuzor, IP67, IMOU IPC-F22FEP-0280B

3.5
|
Adauga intrebare
Descriere
  • Rezolutie 2MP - Full HD
  • Lentila fixa 2.8 mm (102°)
  • Microfon si difuzor incorporat 
  • Aplicatie Imou Life
  • Detecteaza persoane
  • Senzor Starlight(Full Color)
  • LED-uri albe 30 de metri
  • Alimentator inclus
  • Slot MicroSD 
  • Protectie apa si praf IP67
  • Cod produs IPC-F22FEP-0280B
  • Brand IMOU
  • Taxa verde 0.8

PRP: 290 , 00 Lei

214, 99 Lei

Diferenta: 75 , 01 Lei

Stoc epuizat

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Camera IP WiFi cu rezolutie 2MP Full HD si lentila fixa de 2.8mm, Full Color, IMOU IPC-F22FEP-0280B

Inregistrare la rezolutie Full HD

Camera are rezolutia de inregistrare Full HD cu 1920 x 1080 pixeli si poate sa inregistreze la aceasta rezolutie cu pana la 30 de cadre pe secunda. Lentila fixa de 2.8 mm si unghiul vizual de 102° vor putea capta o suprafata generoasa.

rezolutie

Senzor StarLight

Camera este dotata cu un senzor de imagine Starlight, care este iluminat atat din fata cat si din spate pentru a permite captarea imaginilor color chiar si in scenarii cu luminozitate scazuta. Atunci cand in spatiul supravegheat este intuneric complet camera va porni automat iluminatorul nocturn cu LED integrat pentru a continua captarea imaginilor. In modul nocturn puteti sa alegeti daca doriti sa captati imagini color sau alb-negru.

color

Vezi imaginile de pe orice dispozitiv.

Pentru a vizualiza imaginile sau pentru a configura camera puteti sa utilizati un smartphone sau un PC. Aplicatie pentru mobil disponibila in Goolge Play si Apple Store se numeste Imou life.

Pentru a configura camera sa functioneze direct din browser sau intr-o retea de supraveghere cu un DVR/NVR trebuie sa o configurati cu Dahua Config Tool (Toolbox).

aplicatie

Mai mult, aceasta camera poate functiona ca o sirena la detectarea miscarii sau a peroanelor.

Daca este configurata sa functioneze ca o sirena, atunci cand detecteaza persoane camera va trimite o notificare catre aplicatia mobila ImouLife cu care a fost configurata, va ilumina intermitent cu cele 2 LED-uri incorporate si va emite un zgomot tip sirena de pana la 110db prin difuzorul incorporat.

 

Transmisie Wifi pe frecventa de 2.4Ghz cu 2 antene

Camera este dotata cu 2 antene pentru o mai buna receptie a semnalului wireless. Distanta maxima de receptie a semnalului, in exterior, fara interferente este de 50m. 

Microfon incorporat

Camera are microfon incorporat, astfel ca pe langa inregistrarile video, veti putea obtine si partea audio si va permite sa comunicati cu persoanele sau animalele de langa camera direct de pe telefon.

micrifon
Rezistenta la intemperii

Indexul de protectie IP67 arata ca aceasta camera este rezistenta la intemperii, ceea ce inseamna ca poate fi utilizata in aer liber in conditii meteorologice diferite. Pe langa ca are o carcasa de plastic, ceea ce inseamna ca nu va rugini, aceasta are protectie impotriva prafului si a apei in anumite conditii (vant, ploaie, furtuna, nisip). 

Stocare imagini

Camera va permite sa stocati imaginile fie pe un card microSD (nu este inclus) cu capacitatea de pana la 256 GB, fie pe cloud. Daca optati pentru stocarea pe cloud trebuie sa cumparati un abonament care genereaza costuri suplimentare. 

stocare

Camera cu functie de detectare persoane si alerte instant pe mobil

Tehnologia de procesare a imaginilor identifica persoanele din cadru si poate sa deosebeasca persoanele de alte obiecte sau animale care produc miscare. Camera poate fi configurata sa trimita notificari catre aplicatia mobila de fiecare data cand detecteaza miscare sau doar atunci cand detecteaza persoane in cadru.

detectie

Pachetul contine alimentator si suruburi, insa nu contine card de memorie.