Camera IP de exterior wireless, 2 MP, IP 66, IK10, Dahua IPC-HDBW1200E-W
444.99 RON

Camera IP de exterior wireless, 2 MP, IP 66, IK10, Dahua IPC-HDBW1200E-W

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Rezolutie de 2MP Full HD
  • Lentila de 3.6mm
  • Iluminare nocturna pana la 30m
  • Tehnologii de corectie a imaginii
  • Protectie anti-vandal IK10
  • Index protectie intemperii IP67
  • 2 ani garantie
  • Cod produs IPC-HDBW1200E-W
  • Brand Dahua
  • Taxa verde 0
444.99 RON
Stoc epuizat

Descriere produs

Camera IP de exterior wireless cu senzor de 2 MP rezistenta la socuri si vreme rea, Dahua IPC-HDBW1200E-W

 

 

Camera dome wireless Dahua IPC-HDBW1200E-W vine cu un senzor de imagine CMOS de 1/3"  cu scanare progresiva, ea fiind capabila sa inregistreze imagini la rezolutia maxima Full HD([email protected]), cu detalii bine definite. Aceasta camera are o lentila fixa de 3.6mm care va permite sa surprindeti un cadru cu unghi de vizualizare  de 71.9°. Pentru iluminare nocturna camera este dotata cu leduri IR care permit o vizualizare de pana la 30m

Compresie H264 sau MJPEG

Aceasta camera este capabila sa comprime imaginile in formatul H264 reducand astfel spatiul de stocare necesar si lățimea de banda pentru aceasta camera.

Carcasa anti vandal

Camera dome Dahua are o carcasa anti vandal extrem de rezistenta, inchisa etans, fiind cotata cu un index de protectie IK10. Acest index arata rezistenta carcasei la impact si la tentativele de vandalism. 

Protectie la apa si praf

Camera IP wireless Dahua IPC-HDBW1200E-W are index de protectie IP 66 care protejeaza camera de vreme exterioara (apa, nisip, zapada). De asemenea, carcasa este rezistenta si la temperaturi extreme, functionand la temperaturi cuprinse intre -30 si +50 grade Celsius.

Reducerea luminilor puternice pe timp de noapte

Camera de supraveghere wireless IPC-HDBW1200E-W de la Dahua permite reducerea luminilor puternice pe timp de noapte datorita tehnologiei HLC. Astfel o sa va fie mai usor sa identificati peroanele care se apropie noaptea de camera cu o sursa de lumina in mana, sau placutele de înmatriculare are vehiculelor.

Alimentare tip PoE

Camera dome Dahua IPC-HDBW1200E-W poate fi alimentata prin intermediul cablului de retea. Cu ajutorul PoE, instalarea unei camere IP sau a unui intreg sistem de supraveghere este mai simpla, mai securizata si mai economa.

Corectarea contrastului puternic de lumini

Functiile HLC si WDR sunt integrate in aceasta camera de supraveghere. Aceste doua functii reduc luminile prea puternice si iluminează zonele intunecate, obtinand astfel o imagine finala in care puteti identifica mai usor obiecte si persoane.

Camera video Wireless

Aceasta camera suporta transmisia datelor fara fir, daca este conectata la un router wireless. Standardul wireless suportat de camera este Wi-Fi(802.11b/g/n)

Camera are nevoie de alimentare. Toate camerele din seria IPC de la Dahua au nevoie de alimentator, alimentatorul se vinde separata, vedeti produse compatibile.