Camera IP Dahua, exterior, rezolutie 2MP, cu motozoom 2.8-12 mm, IR 40m, IPC-CB2C20M-ZS-2812

Camera IP Dahua, exterior, rezolutie 2MP, cu motozoom 2.8-12 mm, IR 40m, IPC-CB2C20M-ZS-2812

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Rezolutie 2 MP (Full HD)
  • Lentila varifocala 2.8mm - 12mm
  • Unghi vizualizare105° - 33°
  • Zoom si focus motorizat
  • Vizualizare nocturna 40m
  • Smart IR
  • ONVIF
  • IP67
  • 2 ani garantie
  • Cod produs IPC-CB2C20M-ZS-2812
  • Brand Dahua
  • Taxa verde 0.8
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Produsul din seria DAHUA Cooper a fost conceput pentru reducerea maxima a costurilor, mentinand in acelasi timp o calitate optima si o usurinta considerabila de utilizare.

Dahua IPC-CB2C20M-ZS-2812 este o camera de supraveghere IP de exterior de la Dahua, care are o rezolutie de 2 Megapixeli. Camera vine echipata cu lentila varifocala de 2.8-12mm ce permite un unghi de vizualizare cuprins intre 105° si 33° (*testat de producatori) precum si un zoom digital de 16x. Aceasta camera IP este eficienta si miraculos de inteligenta pentru a-ti indeplini orice ideal, care poate deveni realitate.

 

 

Analiza DORI

Prima valoare este testata cu lentila la 2.8mm iar a doua valoare este cu lentila la 12mm

  • Detectare: 44m -133m
  • Observare: 17.6m - 53m
  • Recunoastere: 8.8m - 27m
  • Identificare: 4.4m - 13m

 

Detectie la miscare

Datorita acestei functii, camera de supraveghere trimite un "Event trigger" catre NVR sau aplicatia DMSS si incepe inregistrarea atunci cand este detectata miscarea. 

 

Zoom motorizat

Camera IP Dahua IPC-CB2C20M-ZS-2812 are un obiectiv motozoom cu focalizare de la 2.8 la 12 mm care permite reglarea de la distanta a unghiului de vedere si astfel a latimii campului vizual. Aceasta reglare se poate automatiza din NVR si utiliza ca reactie la situatii de alarma.

 

 

Alimentare prin PoE

Posibilitatea de alimentare PoE, in conformitate cu standardul 802.3af face ca echipamentul sa fie si mai simplu de instalat si mai universal. Nu o sa mai aveti nevoie de alimentator separat pentru aceasta camera daca folositi un switch sau un injector PoE.

 

WDR si BLC

Aceasta este o tehnologie utilizata de camerele de supraveghere, cu scopul de a echilibra imaginile care au o gama dinamica mare. Aceasta este o caracteristica care ofera camerei posibilitatea de a aplica intensitati separate ale luminii pentru aceeasi imagine. Aceasta functie este ideala pentru imagini care cuprind atat zone mai luminate cat si zone mai intunecate.

 

3D-DNR

Aceasta functie reduce zgomotul de imagine, in scopul de a imbunatati calitatea imaginii camerei de supraveghere video. In special, se reduce zgomotul care este generat in conditii de luminozitate slaba permitand o mai usoara identificare a obiectelor si a persoanelor.

 

 

HLC (High Light Compensation) 

HLC permite camerei de supraveghere sa identifice zonele cu luminozitate ridicata, compensand expunerea pe aceste zone, pentru a putea fi redate imagini clare. Cea mai frecventa utilizare a acestei functii digitale este citirea placutelor auto pe timp de noapte, protejand imaginea impotriva supraexpunerii cauzate de farurile automobilelor, reducand intensitatea luminii deranjante.

 

ROI 

Caracteristica care ofera posibilitatea de a crea o zona definita este ROI (Region of Interes), astfel incat imaginea va cuprinde mai multe detalii si o calitate mai buna la acelasi bit rate. Latimea de banda si dimensiunea inregistrarii sunt si ele diminuate, deoarece zonele nedefinite ca ROI vor capta imagini la o calitate mai scazuta.

 

 

 

 

Standardul H.265 (HEVC)

Acest standard este necesar pentru a micsora dimensiunile fisierelor pe masura ce tehnologia avanseaza. Aici intra in actiune standardul H.265. Acest standard este conceput sa utilizeze o latime de banda mult mai mica datorita tehnicilor de encoding avansate dar si un model de encoding/decoding mai sofisticat.

 

AGC (Auto Gain Control)

AGC-ul mentine constanta intensitatea semnalului de iesire al camerei de supraveghere video. La lumina scazuta, cand intensitatea semnalului de iesire scade, acesta il amplifica electronic. Procesul se inverseaza in eventualitatea unei iluminari puternice.

 

Carcasa IP67

Carcasa modelului IPC-CB2C20M-ZS-2812 rezista chiar si la conditii de mediu dificile, cum ar fi ploi, vant si praf. Camera Dahua IPC-CB2C20M-ZS-2812 este cotata cu index de protectie IP67.

 

 

 

Smart IR 40m

Acesta camera are incorporate 2 leduri infrarosii care permit vizualizare in intuneric complet de pana la 40m. Camera are tehnologia Smart IR care ajusteaza automat puterea infrarosului atunci cand detecteaza faptul ca imaginea este supraexpusa.