Camera IP wireless 3 Megapixeli, lentila 2.8mm, DAHUA IPC-HFW1320S-W
399.99 RON

Camera IP wireless 3 Megapixeli, lentila 2.8mm, DAHUA IPC-HFW1320S-W

5
|
Adauga intrebare
Descriere
 • Rezolutie 3 Megapixeli
 • Lentila 2.8mm
 • Smart IR 30m
 • Unghi vizualizare 100°
 • 3DNR, HLC, BLC
 • Slot card MicroSD
 • ONVIF
 • IP67
 • 2 ani garantie
 • Cod produs IPC-HFW1320SP-W
 • Brand Dahua
 • Taxa verde 0
399.99 RON
Stoc epuizat

Descriere produs

Camera IP wireless 3 Megapixeli, lentila 2.8mm, DAHUA IPC-HFW1320S-W este o camera IP wireless pentru aplicatii de supraveghere in spatii unde nu se doreste cablarea. Camera suporta conexiune wireless intr-un router si de acolo se poate conecta intr-un NVR sau poate fi folosita stand-alone direct pe un PC. 

Atentie! Acest produs nu vine cu alimentator sau patch cord.

Standardul H.265

Acest standard este necesar pentru a micsora dimensiunile fisierelor pe masura ce tehnologia avanseaza. Aici intra in actiune standardul H.265. Acest standard este conceput sa utilizeze o latime de banda mult mai mica multumita tehnicilor de encoding avansate dar si un model de encoding/decoding mai sofisticat.

Carcasa cotata cu index de protectie IP 67 

Camera are o carcasa rezistenta la apa si praf si este sigilata etans pentru a putea fi folosita in exterior. Are index de protectie IP 67 si poate fi folosita cu succes pentru supraveghere video in exterior, chiar si in conditii meteo extreme. 

Carcasa acestui model de camera Dahua rezista chiar si la tentativele de vandalism. In situatia in care o persoana rau intentionata si-ar dori sa distruga camera, acest lucru nu va fi posibil foarte usor, datorita carcasei rezistente din metal. Camera rezista la conditii de mediu dificile, cum ar fi ploi, vant, nisip, cotata cu index de protectie IP 67.

PoE (Power over Ethernet)

Aceasta camera are posibilitatea de alimentare prin intermediul cablului de retea. Implementarea retelei se rezuma la un singur cablu, prin care este transmis semnalul de date cat si alimentarea echipamentului. Prin intermediul PoE, instalarea sistemelor de supraveghere devine mult mai simpla, mai sigura si mai putin costisitoare.

HLC Permite camerelor de supraveghere sa identifice zonele cu luminozitate ridicata, compensand expunerea pe aceste zone, pentru a putea fi redate imagini clare. Cea mai frecventa utilizare a acestei functii digitale este citirea placutelor auto pe timp de noapte, protejand imaginea impotriva supraexpunerii cauzate de farurile automobilelor, reducand intensitatea luminii orbitoare.

Functia BLC (Compensarea luminii din spate) este folosita la imagini in care o sursa de lumina puternica se afla in spatele obiectului de interes. In acest caz, subiectul ar aparea doar ca un contur negru. BLC permite camerei sa regleze expunerea intregii imagini, pentru a evidentia corect obiectul din prim-plan. Ajuta la vizualizarea detaliilor obiectelor intunecate, iar in acelasi timp poate filtra obiectele foarte luminoase.

Daca activati Functia WDR, camera de supraveghere o sa capteze imagini vii, chiar si in cele mai intense conditii de iluminare prin contrast, folosind tehnologia WDR. Aceasta este o caracteristica care ofera camerei de supraveghere posibilitatea de a aplica intensitati separate ale luminii pentru aceeasi imagine. Aceasta functie este ideala pentru imagini care cuprind atat zone luminate cat si zone intunecate.

Smart IR 30m

Datorita ledurilor IR incluse in aceasta camera, puteti sa capturati imagini video cristaline clare, alb-negru, ale suspectilor care se simt protejati de intunericul complet. Camerele IR sunt foarte eficiente pentru a acoperi zonele vizate cu putina sau fara lumina, de la zonele de parcare exterioare si de la intrare, pana la camerele interioare care necesita supraveghere 24 de ore.

Tehnologia Smart IR este o tehnologie noua care permite o mai buna calitate a imaginii pe timp de noapte prin ajustarea automata a puterii infrarosului pentru a evita supraexpunerea. 

3D DNR (Digital Noise Reduction)

Zgomotul de imagine reprezintă punctele (granulele) care apar in conditii de lumina slaba. Aceste perturbari ale imaginii pot face dificila identificarea persoanelor sau a numerelor de inmatriculare.

DNR este o tehnica digitala de procesare video care analizeaza fiecare cadru si reduce automat zgomotul de imagine.

Detectie la miscare

Detectia la miscare este o functie integrata in camerele Dahua, si ofera sistemului capacitatea de a depista miscarea de obiecte si persoane in suprafata pe care camerele o monitorizeaza. Camera analizeaza fiecare cadru iar daca un cardu este diferit de celalalt trimite un semnal NVRului sa inceapa inregistrarea.