Camera IP Dahua de 2 Megapixeli, IR 40 M, Micro SD, zoom motorizat, 2.8mm-12mm
499.99 RON

Camera IP Dahua de 2 Megapixeli, IR 40 M, Micro SD, zoom motorizat, 2.8mm-12mm

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Rezolutie de 2 MP Full HD
  • Lentila varifocala 2.8mm-12mm
  • Unghi vizualizare de la 105° la 33°
  • Iluminare Nocturna 40M
  • Interoperabilitate ONVIF
  • Index protectie IP67
  • 2 ani garantie
  • Cod produs IPC-B2B20-ZS
  • Brand Dahua
  • Taxa verde 0
499.99 RON
Stoc epuizat

Descriere produs

Camera IP 2 Megapixeli, varifocala, IR 40 metri, 3DNR, Dahua IPC-B2B20-ZS. Camera de supraveghere cu lentila varifocala si infrarosu la 40 metri. Functii avansate pentru inregistrare imagini in conditii de iluminare dificila si functie de reducere a zgomotului de imagine. 

Lentila varifocala

Camera de supraveghere cu lentila varifocala si zoom motorizat pentru adjustarea unghiului de vizibilitate in functie de necesitate. Camera are lentila cuprinsa intre 2.8mm-12mm care acopera un unghi generos, si permite un zoom digital de 16X.

 

Analiza DORI

Prima valoare a fost testata cu lentila la 2.8mm, a doua valoare a fost testata cu lentila la 12mm

 

Identificare: 4.4m - 13m

Recunoastere: 8.8m - 27m

Observare: 17.6m - 53m

Detectie: 44m - 133m

Functie de inregistrare si alarma la detectarea miscarii

Camera Dahua IPC-B2B20-ZS poate fi setata sa inregistreze doar la detectia miscarii si poate sa trimita o notificare cartre NVR (un "Event Trigger") atunci cand detecteaza miscare. 

Miscarea este detectata prin analiza fiecarui cadru. Camera detecteaza cand un cadru este diferit de altul si incepe inregistrarea.

WDR si BLC

Exista anumite ore din zi in care unele scene au contrast foarte puternic(de exemplu un om in fata unei ferestre in timpul zilei sau farurile unei masini in intuneric). Camera este atat de inteligenta incat identifica excesul de lumina/intuneric si corecteaza imagini acolo unde este necesar. Astfel ambele obiecte pot fi vazute la calitate maxima. Tehnologia BLC creste luminozitatea zonelor inchise iar tehnoligia WDR adauga mai multa culoare si reduce zoele prea luminoase.

 

 

Functie reducere zgomot de imagine 3D DNR

Atunci cand camera inregistreaza pe timpul noptii sau in scene putin iluminate, imaginile au in general artefacte, zgomote de imagine cauzate de senzor. Aceasta functie poate inlatura aceste zgomote din imagine analizand cadru cu cadru, asfel incat o sa inregistreze o imagine fina si clara.

 

Suporta PoE

Camerele care suporta PoE pot fi alimentate prin acelasi cablu prin care transmite date UTP/FTP. Daca doriti aceasta functie sa fie activa trebuie sa aveti un NVR cu POE sau un switch cu injector PoE. Utilizand PoE reteaua este mai simpla si aveti nevoie de mai multe cabluri si alimentatoare

 

 

Rezistenta la apa si praf

Camera de supraveghere IP Dahua IPC-B2B20-ZS este gradata IP67 ceea ce atesta ca este rezistenta la praf si apa. Aceasta camera de supraveghere IP poate fi instalata in exterior si va putea face fata la un mediu nefavorabil din punct de vedere a vremii.