Camera IP Dahua, 8MP 4K, lentila 2.8mm,  StarLight, IR 30m, H.265+, IPC-HFW3841E-AS-0280B

Camera IP Dahua, 8MP 4K, lentila 2.8mm, StarLight, IR 30m, H.265+, IPC-HFW3841E-AS-0280B

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Rezolutie de inregistrare 8MP 4K
  • Functioneaza doar cu aplicatia mobila
  • Lentila de 2.8mm
  • Unghi vizual de 108°
  • Functie de detectare miscare
  • Stocare pe card microSD
  • Protectie praf si apa IP67
  • Functii corectare umbre
  • Iluminator nocturn cu IR pana la 30m
  • 24 luni garantie
  • Senzor StarLight
  • Cod produs IPC-HFW3841E-AS-0280B
  • Brand Dahua
  • Taxa verde 0.8
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Aceasta camera face parte din seria produselor WizSense, o tehnologie AI, cu algoritmi de invatare profunda, menita sa recunoasca persoanele si autovehiculele, dar si sa prezica anumite evenimente. Astfel, prin tehnologia WizSense, o tinta / un intrus poate fi rapid detectata in urma unui eveniment, datorita utilizarii descurajarii active (Active Deterrance). In cazul unui accident, utilizatorii pot fi alertati in timp real prin notificarile push, fiind informati cu privire la cauza acestuia. In plus, WizSense se diferentiaza prin posibilitatea transmiterii anumitor avertismente, cu privire la posibile incidente, utilizand o tehnologie numita AI SSA (Scene Self-Adapt Scenery).

WizSense

Camera de supraveghere IP cu rezolutia 4K

Senzorul camerei are o rezolutie de 3840 × 2160 pixeli iar camera poate sa inregistreze la aceasta rezolutie cu pana la 20 de cadre pe secunda.

Camera IP cu lentila de 2.8mm ce permite un unghi vizual larg

Aceasta camera este dotata cu o lentila performanta care are distanta focala de 2.8mm. Astfel camera poate sa surprinda un unghi vizual de 108° fiind potrivita pentru supravegherea spatiilor largi cum ar fi magazine, curti, hale, aeroporturi s.a.

Camera de supraveghere cu aplicatie pentru telefon

Aceasta camera functioneaza si stand alone, fara NVR. Daca optati pentru utilizarea Stand Alone, pentru stocare puteti sa utilizati un card microSD care se introduce in portul incorporat. Camera suporta carduri cu o capacitate de pana la 256GB.

Detecteaza miscarea si trimite notificari

Stati in siguranta cu camera de supraveghere IP IPC-HFW3841E-AS-0280B de la Dahua. Fiecare cadru este analizat atent de catre camera iar atunci cand detecteaza miscarea, camera incepe automat inregistrarea trimitand in acelasi timp o notificare catre NVR si aplicatia mobila.

WizSense notificari aplicatie

Protectie perimetru

Camera are functii de protectie perimetru sau linie virtuala care permit detectarea miscarii doar atunci cand cineva intra intr-o anumita zona din cadru.

protectie perimetru

Camera de supraveghere cu performante crescute pe timp de noapte

Aceasta camera are un senzor de lumina performant, cu o sensibilitate crescuta la lumina ce permite captarea de imagini color chiar si in conditii de iluminare foarte slabe.

In cazul in care in cadru nu este deloc lumina, camera va porni iluminatorul IR care poate sa ilumineze obiecte aflate la o distanta de pana la 30 de metrii.

Camera de supraveghere cu alimentare clasica si PoE

Ca modalitate de alimentare puteti folosi metoda clasica, cu un alimentator separat de 12V sau prin PoE. Daca optati pentru alimentarea PoE aveti nevoie de un switch/router care sa transmita PoE.

PoE

Corecteaza automat zonele prea intunecate si prea luminoase

Functiile BLC, WDR si AGC sunt integrate cu aceasta camera si permit o mai buna iluminare a cadrului. Astfel, chiar daca in spatele obiectelor din cadru este o sursa puternica de lumina cum ar fi un geam sau soarele, ele nu o sa fie vazute ca niste umbre, ci vor fi iluminate corect permitand o mai usoara identificare a lor.

Mai putin zgomot de imagine pentru o imagine mai clara

Functia 3D DNR integrata permite o mai buna reducere a zgomotului de imagine. Astfel chiar daca inregistreaza in conditii de lumina scazute camera va produce imagini mai clare.

Functioneaza in exterior, in orice conditii meteo

Acesta camera are indexul de protectie la intemperii cotat cu IP67 ceea ce inseamna ca are carcasa inchisa etans. Componentele interioare vor fi protejate si de cele mai rele conditii meteo. Temperatura minima de functionare este de –40°C iar cea maxima de +60°C.

Camera de supraveghere cu compresie H.265+

Compresia H.265+ permite foloseste un algoritm modern, foarte inteligent care detecteaza zonele cu miscare din cadru, permitand astfel comprimarea mai puternica a zonelor statice. Avantajul utilizarii acestui codec este ca fisierul final va fi mai mic in dimensiuni iar latimea de banda necesara transmiterii imaginilor va fi si ea redusa.

Compresie H265