Camera IP bullet 2 MP, lentila 2.8mm, IR 50 M, PoE, microfon, IPC-HFW3241E-AS-0280B

Camera IP bullet 2 MP, lentila 2.8mm, IR 50 M, PoE, microfon, IPC-HFW3241E-AS-0280B

|
Adauga intrebare
Descriere
  • 2MP Full HD
  • Lentila 2.8mm
  • Unghi vizualizare 106°
  • Starlight
  • Slot Micro SD
  • Microfon
  • WDR, 3D DNR, HLC, BLC
  • ONVIF
  • IP67
  • 2 ani Garantie
  • Cod produs IPC-HFW3241E-AS-0280B
  • Brand Dahua
  • Taxa verde 0.8
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Camera IP bullet 2 MP, lentila 2.8mm, IR 50 M, PoE, microfon, Dahua IPC-HFW3241E-AS-0280B

Camera IP FULL HD cu senzor starlight si compresie video H.265+ care permite transmisia clara si in timp real a imaginii la rezolutie de maxim 1080p.

 

Carcasa cotata cu index de protectie IP 67 

Camera are o carcasa rezistenta la apa si praf si este sigilata etans pentru a putea fi folosita in exterior. Are index de protectie IP 67 si poate fi folosita cu succes pentru supraveghere video in exterior, chiar si in conditii meteo extreme. 

PoE (Power over Ethernet)

Aceasta camera are posibilitatea de alimentare prin intermediul cablului de retea. Implementarea retelei se rezuma la un singur cablu, prin care este transmis semnalul de date cat si alimentarea echipamentului. Posiblitatea de alimentare PoE 802.3af face ca echipamentul sa fie foarte simplu de instalat si de alimentat.

Pentru prima valoare este testata lentila (zoomul) la 2.8 iar a 2-a valoare este la 12mm

 

  • Identificare 5 - 13m
  • Recunoastere 10 - 26m
  • Observare 19 - 32m
  • Detectie 48 - 131

 

Senzor Starlight

Acesta camera de supraveghere exceleaza pe timp de noapte, avand functia Starlight, care capteaza mai multa lumina ambientala si un algoritm de procesare a imaginilor avansat, creand un balans deosebit intre reducerea zgomotului de fundal si estomparea obiectelor in miscare. 

 

 

ROI (Region of Interes)

Aceasta caracteristica va ofera posibilitatea de a selecta o zona de interes. astfel incat imaginea va cuprinde mai multe detalii si o calitate mai buna la acelasi bit rate. Latimea de banda si dimensiunea inregistrarii sunt si ele diminuate, deoarece zonele nedefinite ca ROI vor capta imagini la o calitate mai scazuta.

 

 

 

HLC Permite camerelor de supraveghere sa identifice zonele cu luminozitate ridicata, compensand expunerea pe aceste zone, pentru a putea fi redate imagini clare. Cea mai frecventa utilizare a acestei functii digitale este citirea placutelor auto pe timp de noapte, protejand imaginea impotriva supraexpunerii cauzate de farurile automobilelor.

 

3D DNR (Digital Noise Reduction)

Zgomotul de imagine reprezintă punctele (granulele) care apar in conditii de lumina slaba. Aceste perturbari ale imaginii pot face dificila identificarea persoanelor sau a numerelor de inmatriculare. DNR este o tehnica digitala de procesare video care analizeaza fiecare cadru si reduce automat zgomotul de imagine.

Detectie la miscare

Detectia la miscare este o functie integrata in camerele Dahua, si ofera sistemului capacitatea de a depista miscarea de obiecte si persoane in suprafata pe care camerele o monitorizeaza. Camera analizeaza fiecare cadru iar daca un cardu este diferit de celalant trimite un semnal NVRului sa inceapa inregistrarea.

Detectie la trecerea unei linii imaginare

Pe langa detectia la msicare, aceasta functie va permite sa alegeti o zona in care daca este detectata miscarea camera va trimite un semnal sau o alarma NVR-ului. Celalante zone sunt ignorate. Functia este utilza de exemplu daca in cadrul de supraveghere trec masini

BLC, WDR

Functia BLC si WDR(Compensarea luminii din spate) este folosita la imagini in care o sursa de lumina puternica se afla in spatele obiectului de interes. In acest caz, subiectul ar aparea doar ca un contur negru. BLC permite camerei sa regleze expunerea intregii imagini, pentru a evidentia corect obiectul din prim-plan. Ajuta la vizualizarea detaliilor obiectelor intunecate, iar in acelasi timp poate filtra obiectele foarte luminoase.

Daca activati Functia WDR, camera de supraveghere o sa captezeimagini vii, chiar si in cele mai intense conditii de iluminare prin contrast, folosind tehnologia WDR. Aceasta este o caracteristica care ofera camerei de supraveghere posibilitatea de a aplica intensitati separate ale luminii pentru aceeasi imagine. Aceasta functie este ideala pentru imagini care cuprind atat zone luminate cat si zone intunecate.

 

 

Smart IR 50m

Datorita ledurilor IR incluse in aceasta camera, puteti sa capturati imagini video cristaline clare, alb-negru, ale suspectilor care se simt protejati de intunericul complet. Camerele IR sunt foarte eficiente pentru a acoperi zonele vizate cu putina sau fara lumina, de la zonele de parcare exterioare si de la intrare, pana la camerele interioare care necesita supraveghere 24 de ore.

Tehnologia Smart IR este o tehnologie noua care permite o mai buna calitate a imaginii pe timp de noapte prin ajustarea automata a puterii infrarosului pentru a evita supraexpunerea.