Camera IP 5 MP, IR 50m, lentila 2.8mm, Starlight, Dahua IPC-HFW5541E-SE-0280B

Camera IP 5 MP, IR 50m, lentila 2.8mm, Starlight, Dahua IPC-HFW5541E-SE-0280B

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Rezolutie de 5 megapixeli
  • Senzor Starlight
  • Lentila de 2.8mm
  • Unghi vizual 102°
  • Detectare miscare
  • Aplicatie Smartphone
  • 24 luni garantie
  • Cod produs IPC-HFW5541E-SE-0280B
  • Brand Dahua
  • Taxa verde 0.8
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Camera de supraveghere IP Dahua IPC-HFW5541E-SE-0280B cu rezolutie de 5 megapixeli, iluminare nocturna cu infrarosu pana la 50m si senzor Starlight

Camera de supraveghere cu rezolutie de 5 megapixeli

Aceasta camera poate sa inregistreze la rezolutia de 2592×1944 pixeli si poate sa surprinda pana la 20 de cadre pe secunda la aceasta rezolutie, si 60 de cadre pe secunda la rezolutie 1920x1080 (Full HD).

Distanta focala a obiectivului este de 2.8mm si produce un unghi vizual de 102°. Camera poate sa focalizeze obiecte si persoane incepand de la 0.9 m.

Camera de supraveghere cu functie de captura fete

Camera de supraveghere ip Dahua IPC-HFW5541E-SE-0280B are integrata functia de detectare fete ceea ce o face potrivita pentru a fi utilizata impreuna cu un NVR compatibil cu functie de recunaostere fete. Camera va analiza automat cadrele cu fete umane, si va trimite catre NVR o imagine in care fata persoanei este surprinsa cel mai clar.

Functie de numarare persoane

Functia de numarare persoane este destinata a fi utilizata cu un NVR compatibil si este capabila sa numere automat persoanele din cadru, poate sa detecteze persoanele care intra si care ies din cadru.

Poate functiona Stand Alone

Aceasta camera poate fi utilizata stand alone, va puteti conecta direct utilizand aplicatia DMSS disponibila pentru Android si iOS, sau direct din browser daca accesati adresa IP a camerei si sunteti conectat la aceasi retea. Functiile de detectie fete si numarare persoane nu vor fi disponibile in acest caz.

Camera de supraveghere cu stocare pe card microSD

Slotul pentru card microSD incorporat permite utilizarea cardurilor cu o capacitate de stocare maxima de 256GB. Cardul poate fi utilizat fie ca modalitate de stocare principala, fie ca backup la inregistrarea pe NVR.

Posibilitate de alimentare PoE si 12VDC

Aceasta camera poate fi alimentata in 2 moduri: Prin PoE sau prin alimentarea clasica de 12v, cu un alimentator de minim 2A. Pentru alimentare PoE este nevoie de un switch/router cu PoE. Alimentatorul sau patchcordul nu sunt incluse, se pot achizitiona separat, vedeti produse compatibile.

Protectie la apa si praf

Aceasta camera este protejata de apa si praf cotata cu indexul de protectie IP67, astfel componentele interioare sunt protejate indiferent de conditiile meteo.

Camera functioneaza la temperaturi cuprinse intre -40°C to +60°C.