Camera IP 2 MP mini bullet lentila 2,8mm Smart IR 30m PoE Dahua IPC-B1A20
288.99 RON 302.00 RON

Camera IP 2 MP mini bullet lentila 2,8mm Smart IR 30m PoE Dahua IPC-B1A20

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Rezolutie 2MP - Full HD
  • Lentila fixa 2.8 mm (105.5°)
  • Led-uri IR 30 metri
  • Aplicatie mobila DMSS
  • Indice protectie IP67
  • Detectie miscare
  • Alimentare PoE
  • Cod produs IPC-B1A20
  • Brand Dahua
  • Taxa verde 0
288.99 RON 302.00 RON
Stoc epuizat

Descriere produs

Camera IP 2MP Dahua IPC-B1A20 Full HD lentila 2,8 mm

Rezolutie Full HD

Camera Dahua IPC-B1A20 are un senzor de imagine CMOS 1/2,9" si inregistreaza imagini la rezolutie Full HD 2MP. Lentila fixa de 2,8 mm ofera un unghi de vizualizare mare de 105.5°, ceea ce va permite sa suprindeti cadre largi asupra zonei pe care doriti sa o supravegheati. Nu ratati nici o intamplare cu aceasta unghi foarte permisiv de supraveghere.

full hd
smartir

Smart IR

Pe timpul noptii puteti inregistra imagini pe o distanta de pana la 30 de metri, datorita celor 18 LED-uri Smart IR. Tehnologia SmartIR va ajusta automat intensitatea luminii pe fiecare cadru in parte.

Vizualizarea imaginilor pe telefon

Chiar daca nu sunteti in locatia unde este instalata camera, dar doriti sa vedeti ce se intampla acolo, puteti face acest lucru direct de pe telefonul dvs. mobil. Tot ce trebuie sa faceti este sa descarcati aplicatia DMSS, disponibila gratuit pe Android si iOS.

dmss

 

 

HLC Permite camerelor de supraveghere sa identifice zonele cu luminozitate ridicata, compensand expunerea pe aceste zone, pentru a putea fi redate imagini clare. Cea mai frecventa utilizare a acestei functii digitale este citirea placutelor auto pe timp de noapte, protejand imaginea impotriva supraexpunerii cauzate de farurile automobilelor, reducand intensitatea luminii orbitoare.

Carcasa cotata cu index de protectie IP 67 

Camera are o carcasa rezistenta la apa si nisip fin si este sigilata etans pentru a putea fi folosita in exterior. Are index de protectie IP 67 si poate fi folosita cu succes pentru supraveghere video in exterior, chiar si in conditii meteorologice extreme. 

DNR – (Digital Noise Reduction)

Zgomotul de imagine reprezintă punctele (granule) care apar in conditii de lumina slaba. Aceste perturbari ale imaginii pot face dificila identificarea persoanelor sau a numerelor de inmatriculare.

DNR este o tehnica digitala de procesare video care analizeaza fiecare cadru si reduce automat zgomotul de imagine.

Functia BLC (Compensarea luminii din spate) este folosita la imagini in care o sursa de lumina puternica se afla in spatele obiectului de interes. In acest caz, subiectul ar aparea doar ca un contur negru. BLC permite camerei sa regleze expunerea intregii imagini, pentru a evidentia corect obiectul din prim-plan. Ajuta la vizualizarea detaliilor obiectelor intunecate, iar in acelasi timp poate filtra obiectele foarte luminoase.

Daca activati Functia WDR, camera de supraveghere o sa capteze imagini vii, chiar si in cele mai intense conditii de iluminare prin contrast, folosind tehnologia WDR. Aceasta este o caracteristica care ofera camerei de supraveghere posibilitatea de a aplica intensitati separate ale luminii pentru aceeasi imagine. Aceasta functie este ideala pentru imagini care cuprind atat zone luminate cat si zone intunecate.

Interoperabilitate ONVIF 

Aceasta camera suporta standadrul ONVIF(Open Network Video Interface Forum) fiind astfel compatibila si cu alte branduri de NVR-ui cu acelasi standard.

Alimentare la 12 V sau PoE

Camera accepta alimentarea la cablul clasic de 12V sau prin cablul PoE, care va simplifica procesul de instalare si costurile acestuia. Datele si curentul vor fi transmise printr-un singur cablu.

poe