Camera bullet IP 4 MP, lentila 3.6mm, Smart IR 30, PoE, IP67 Dahua IPC-B1B40
199.99 RON

Camera bullet IP 4 MP, lentila 3.6mm, Smart IR 30, PoE, IP67 Dahua IPC-B1B40

5
|
Adauga intrebare
Descriere
 • 4 MP - 2K
 • IR 30 m
 • Alimentare PoE
 • Lentila 3.6mm
 • Unghi Vizualizare 80°
 • Functii HLC, BLC, DWR
 • 2 ani garantie
 • Cod produs IPC-B1B40
 • Brand Dahua
 • Taxa verde 0
Produs indisponibil

Descriere produs

Camera bullet IP cu rezolutie 4 MP Dahua IPC-B1B40

Camera Dahua IPC-B1B40 are un senzor CMOS de 1/3" si o rezolutie impresionanta de 4 megapixeli. Inregistreaza [email protected] FPS (cadre pe secunda). Aceasta camera de supraveghere de interior este echipata cu o lentila fixa de 3.6mm, care ofera un unghi de vizualizare de 80° si care recomanda aceasta camera pentru utilizarea ei in spatii unde se doreste obtinerea unor imagini de ansamblu. Este o camera perfecta pentru spravegherea bancilor, a spatiilor comerciale, depozite, fabrici, birouri, etc.

Functii pentru imbunatatirea imaginii 

Pentru a vizualiza cat mai bine detaliile obiectelor intunecate, camera are functia BLC(backlight compensation sau compensare la iluminarea din spatele subiectului). Dar are si functie DWDR care deschide umbrele in timp ce intuneca zonele foarte luminoase. Astfel veti beneficia de imagini cu mai multe detalii chiar si atunci cand iluminarea este foarte dificila. Imaginea este imbunatatita chiar si pe timpul noptii cu ajutorul functie 3D noise reduction care reduce zgomotul de imagine(purecii) atunci cand scena nu este destul de bine iluminata. 

HLC, BLC si WDR

HLC Permite camerelor de supraveghere sa identifice zonele cu luminozitate ridicata, compensand expunerea pe aceste zone, pentru a putea fi redate imagini clare. Cea mai frecventa utilizare a acestei functii digitale este citirea placutelor auto pe timp de noapte, protejand imaginea impotriva supraexpunerii cauzate de farurile automobilelor, reducand intensitatea luminii orbitoare.

Functia BLC (Compensarea luminii din spate) este folosita la imagini in care o sursa de lumina puternica se afla in spatele obiectului de interes. In acest caz, subiectul ar aparea doar ca un contur negru. BLC permite camerei sa regleze expunerea intregii imagini, pentru a evidentia corect obiectul din prim-plan. Ajuta la vizualizarea detaliilor obiectelor intunecate, iar in acelasi timp poate filtra obiectele foarte luminoase.

Daca activati Functia WDR, camera de supraveghere o sa capteze imagini vii, chiar si in cele mai intense conditii de iluminare prin contrast, folosind tehnologia WDR. Aceasta este o caracteristica care ofera camerei de supraveghere posibilitatea de a aplica intensitati separate ale luminii pentru aceeasi imagine. Aceasta functie este ideala pentru imagini care cuprind atat zone luminate cat si zone intunecate.

Camera de exterior IP 67 

Camera cu carcasa protejata la apa si nisip fin, sigilata etans pentru a putea fi folosita in exterior. Are index de protectie IP 67 si poate fi folosita cu succes pentru supraveghere video in exterior. Mai mult, foloseste PoE ( power over ethernet) pentru a reduce numarul de cabluri folosite la instalarea ei. 

 

Infrarosu Inteligent

In ceea ce priveste inregistrarea pe timp de noapte sau in conditii de iluminare dificile, e bine de stiut ca aceasta camera poate inregistra pe o distanta de pana la 30 de metri, cu ajutorul LED-urilor infrarosu incorporate.