Camera bullet IP Dahua, 2MP, lentila 2.8mm, IR 30m, IPC-HFW1230S1-0280B-S4
219.99 RON

Camera bullet IP Dahua, 2MP, lentila 2.8mm, IR 30m, IPC-HFW1230S1-0280B-S4

|
Adauga intrebare
Descriere
 • Rezolutie 2MP - Full HD
 • Led-uri IR 30 de metri
 • Detectie miscare
 • Indice de protectie IP67
 • Aplicatie DMSS
 • Alimentare PoE
 • Compresie H.265+
 • ROI
 • Cod produs IPC-HFW1230S1-0280B-S4
 • Brand Dahua
 • Taxa verde 0
219.99 RON
Stoc epuizat

Descriere produs

 

Inregistrare la rezolutie Full HD

Camera bullet IP Dahua inregistreaza la rezolutia de 2MP cu 1920 × 1080 pixeli, respectiv 25 cadre pe secunda. Aceasta dispune de lentila 2.8mm cu un unghi vizual de 105°, astfel arie vizuala va fi suficient de larga.

rezolutie

Analiza DORI

Analiza dori va ajuta sa indentificati mai usor camera de care aveti nevoie:

Detectie 37.3m
Observare 14.9m 
Recunoastere 7.5m
Identificare 3.7m
dori

Smart IR

Tehnologia Smart IR este o tehnologie noua care ofera o mai buna calitate a imaginii pe timp de noapte prin ajustarea automata a puterii infrarosului pentru a evita supraexpunerea pe o distanta de 30 de metri.

smartir

Detectie la miscare

Datorita acestei functii, camera de supraveghere porneste simultan alarma si inregistrarea. Prin aplicarea celor mai recenti algoritmi, analizeaza in mod automat dimensiunile intrusului pentru a minimiza si estompa alarmele false. 

 

Detectie la trecerea unei linii imaginare

Aceasta functie poate detecta persoane, obiecte sau masini ce depasesc o linie virtuala predefinita. Aceasta reprezinta o solutie ideala pentru monitorizarea intrarilor, a parcarilor sau alte zone delimitate.

detectie

Protectie IP67

Aceasta camera de supraveghere este cotata cu un index de protectie IP67, ceea ce inseamna ca este extrem de rezistenta la conditii meteo nefavorabile precum: ploaie, vant, ninsoare, praf sau nisip.

Temperaturile la care aceasta camera poate functiona sunt cuprinse intre 40°C to +60°C.

ip67

Accesarea camerei de la distanta 

Aplicatia DMSS poate fi descarcata pe orice smartphone cu sistemul de operare Android/iOS, aceasta ofera posibilitatea de a putea accesa camera de la distanta, descarca fisiere video sau schimba setarile de baza.

dmss

Alimentare Power over Ethernet – PoE

Puteti alege sa alimentati camera de supraveghere printr-un cablu clasic de 12V sau prin cablul PoE. Aceasta va reduce semnificativ costurile de instalare si timpul, deoarece datele si curentul vor trece printr-un singur cablu.

poe
 

ROI 

Caracteristica care ofera posibilitatea de a crea o zona definita este ROI (Region of Interes), astfel incat imaginea va cuprinde mai multe detalii si o calitate mai buna la acelasi bit rate. Latimea de banda si dimensiunea inregistrarii sunt si ele diminuate, deoarece zonele nedefinite ca ROI vor capta imagini la o calitate mai scazuta.

Compresie H.265+

Acest standard este conceput sa utilizeze o latime de banda mult mai mica multumita tehnicilor de encoding avansate dar si un model de encoding/ decoding mai sofisticat.

Functia WDR

Camera de supraveghere o sa capteze imagini vii, chiar si in cele mai intense conditii de iluminare prin contrast, folosind tehnologia WDR. Aceasta este o caracteristica care ofera camerei de supraveghere posibilitatea de a aplica intensitati separate ale luminii pentru aceeasi imagine. Aceasta functie este ideala pentru imagini care cuprind atat zone luminate cat si zone intunecate.

wdr

Imagine rotativa 

Pentru scenele inguste si lungi, Dahua aplica tehnologia de intoarcere a imaginii cu 90 ° / 270 ° pentru a realiza o supraveghere mai buna in modul de rotatie. Aceasta functie este utila, de exemplu pe hol.

rotativa