Camera bullet IP Dahua, 2MP, lentila 2.8mm, IR 30m, carcasa metal, IPC-HFW1230S-0280B-S4
171.99 RON

Camera bullet IP Dahua, 2MP, lentila 2.8mm, IR 30m, carcasa metal, IPC-HFW1230S-0280B-S4

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Rezolutie 2MP - Full HD
  • Lentila fixa 2.8 mm (105°)
  • Smart IR 30m
  • Alimentare PoE
  • Protectie IP67
  • Detectia miscarii
  • Compresie H.265+
  • Aplicatie gratuita DMSS
  • Cod produs IPC-HFW1230S-0280B-S4
  • Brand Dahua
171.99 RON
Stoc epuizat

Descriere produs

Camera bullet IP Dahua, 2MP, lentila 2.8mm, IR 30m, carcasa metal, IPC-HFW1230S-0280B-S4

Inregistreaza la rezolutia de Full HD

Camera va inregistra la rezolutia de 2MP cu 1920 × 1080 pixeli, respectiv 25 cadre pe secunda. Lentila fixa de 2.8mm si unghiul vizual de 105° va capta o arie vizuala larga, astfel Dahua Entry Series este ideala pentru birouri, intreprinderi, magazine sau locuinte.

rezolutie

Smart IR

Tehnologia Smart IR este o tehnologie noua care permite o mai buna calitate a imaginii pe timp de noapte prin ajustarea automata a puterii infrarosului pentru a evita supraexpunerea. Led-urile IR incorporate in camera de supraveghere, ofera vizibilitate pe distanta de 30 metri.

ir

Alimentare PoE sau cablul clasic 12 V

Reprezinta modalitatea de alimentare a camerelor sau a altor echipamente IP, prin intermediul cablului de retea. Implementarea retelei se rezuma la un singur cablu, prin care este transmis semnalul de date cat si alimentarea echipamentului. Prin intermediul PoE, instalarea sistemelor de supraveghere devine mult mai simpla, mai sigura si mai putin costisitoare.

Camera poate fi alimentata si printr-un cablu clasic de 12 V.

Alimentatorul nu este inclus in pachet.

poe

Protectie IP67

Aceasta camera de supraveghere este cotata cu un index de protectie IP67, iar carcasa este fabricata din metal + plastic, ceea ce inseamna ca este extrem de rezistenta la conditii meteo nefavorabile precum: ploaie, vant, ninsoare, praf sau nisip.

Temperaturile la care a fost proiectata camera sa reziste sunt cuprinse intre -40°C to +60°C.

ip67

Detectie la miscare

Datorita acestei functii, camera de supraveghere porneste simultan alarma si inregistrarea. Prin aplicarea celor mai recenti algoritmi, analizeaza in mod automat dimensiunile intrusului pentru a minimiza si estompa alarmele false. 

detectie

Ajustarea automata a intensitatii luminii

Daca activati functia WDR, camera de supraveghere o sa capteze imagini vii, chiar si in cele mai intense conditii de iluminare prin contrast, folosind tehnologia WDR. Aceasta este o caracteristica care ofera camerei de supraveghere posibilitatea de a aplica intensitati separate ale luminii pentru aceeasi imagine. Aceasta functie este ideala pentru imagini care cuprind atat zone luminate cat si zone intunecate.

wdr

Compresie H.265+

Acest standard este conceput sa utilizeze o latime de banda mult mai mica multumita tehnicilor de encoding avansate dar si un model de encoding/ decoding mai sofisticat.

Aplicatie disponibila - DMSS

Pentru a putea accesa camera de la distanta, trebuie sa descarcati aplicatia mobila DMSS, aceasta este gratuita si ruleaza pe orice smatphone cu sistemul de operare Android/iOS. Aplicatia ofera posibilitatea de modifica setarile de baza sau descarca fisiere importante.

dmss