Camera bullet IP 5MP Wizmind IR50M Dahua IPC-HFW5541E-SE-0360B

Camera bullet IP 5MP Wizmind IR50M Dahua IPC-HFW5541E-SE-0360B

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Rezolutie 5 Megapixeli 2K+
  • Lentila 3.6mm
  • Unghi vizualizare 102°
  • Alimentare PoE
  • Detectare Fete
  • Protectie Perimetru
  • Numarare Persoane
  • Slot card Micro SD
  • Functii corectie imagine
  • 2 ani garantie
  • Cod produs IPC-HFW5541E-SE-0360B
  • Brand Dahua
  • Taxa verde 0.8
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Aceasta camera face parte din seria produselor WizMind si este dotata cu algoritimi de invatare profunda, oferind solutii AI pentru o multitudine de organizatii. Solutia WizMind poate fi utilizata pentru recunoasterea fetei, protectie a confidentializatii, analiza stereo sau numararea persoanelor s.a. In plus, tehnologia WizMind pune accent pe transport si reda informatii precum numarul de inmatriculare al vehiculelor sau alte date legate de acestea, monitorizand parcatul ilegal si cautand autovehiculele suspecte. 

Totodata, WizMind iese in evidenta prin tehnologiile legate de imagistica termica, ce ajuta la navigarea si gestionarea in conditiile meteo nefavorabile, permitand masurarea temperaturii fara a necesita contact. Astfel, WizMind reprezinta o solutie eficienta pentru sistemele de supraveghere ale intreprinderilor, utilizand analize avansate pentru o performanta de inalta calitate.

WizMind

Camera DAHUA IPC-HFW5541E-SE-0360B are o lentila ce ofera un unghi fix de vizualizare, ce nu poate fi reglat in momentul instalarii acesteia, fiind pretabila in supravegherea generala a zonelor. Distanta focala este de 3.6 mm, oferind un unghi orizontal de 84.0°.
 

Detectare fete

Tehnologia Dahua Face Detection poate detecta fata din imagine. Cu algoritmul de invatare profunda, tehnologia permite detectarea, urmarirea, capturarea si selectarea celei mai bune imagini a fetei si apoi scoate fata instantaneu care poate fi trimis spre NVR pentru identificare.
Functii inteligente

Cu algoritm de invatare profunda, tehnologia Dahua Perimeter Protection poate recunoaste cu exactitate omul si vehiculul si poate sa declanseze o alarma atunci cand cineva intra in zona respectiva. Daca functia de protectie perimetru este activata, celalante zone sunt ingorate.
 
protectie perimetru

Numarare Persoane

Cu algoritm de invatare profunda, tehnologia Dahua People Counting poate urmari si procesa tinte in miscare ale corpului uman pentru a realiza statistici corecte despre numarul de intrare, numarul de iesire si numarul de zona Lucrand cu platforma de management, genereaza rapoarte pentru a va satisface cerintele.

Analiza DORI

Detectare 80m
Observare 32m
Recunoastere 16m
Identificare 8m
 

Stocare pe card SD

Camera IP Dahua IPC-HFW5541E-SE-0360B poate sa functioneze atat stand-alone cat si cu un NVR. Camera are un slot de card MicroSD si accepta carduri de pana la 256 GB. Pentru cele mai bune rezultate recomandam utilizarea cardurilor de clasa 10

Detectie la miscare

Prin intermediul acestei functii, camera de supraveghere trimite un "Event trigger" catre NVR sau aplicatia DMSS si incepe inregistrarea  atunci cand detecteaza miscare.

notificari aplicatie

Alimentare prin cablul de retea

Posibilitatea de alimentare PoE, in conformitate cu standardul 802.3af face ca echipamentul sa fie si mai simplu de instalat si mai universal. Nu o sa mai aveti nevoie de alimentator separat pentru aceasta camera daca aveti un switch sau un injector PoE.

WDR si BLC

Aceste tehnologii sunt utilizate de camerele de supraveghere, pentru a echilibra imaginile care au o gama dinamica mare. Aceste caracteristici ofera camerei posibilitatea de a aplica intensitati separate ale luminii pentru aceeasi imagine. Aceasta functie este ideala pentru imagini care cuprind atat zone mai luminate cat si zone mai intunecate.