Camera supraveghere 8 megapixeli, STARLIGHT, IR 20 metri
119.99 RON 299.99 RON

Camera supraveghere 8 megapixeli, STARLIGHT, IR 20 metri

5
|
Adauga intrebare
Descriere

LICHIDARE DE STOC !

Garantie 5 ani!

• 8 megapixeli SONY STARVIS

• Lentila fixa 2.8 mm - 101 grade

• IR 20 metri

• tehnologie STARLIGHT.

 

 

 

  • Cod produs SAF-DM8MP20F28ST
  • Brand Safer
  • Taxa verde 0
119.99 RON 299.99 RON
Stoc epuizat

Descriere produs

Camera STARLIGHT, 8 megapixeli, infrarosu la 20 metri, lentila 2.8 mm

 

 

O camera de supraveghere pentru aplicatii de interior pretentioase. Senzorul puternic, fabricat de SONY cu tehnologie STARVIS ofera rezolutie superioara de 8 megapixeli. Impreuna cu un DVR potrivit puteti avea imagini de calitate superioara. Camera poate sa inregistreze pana la 15 cadre pe secunda. 

 

 

ATENTIE! Camera functioneaza doar cu DVR-uri de tehnologie noua. DVR-ul trebuie sa suporte minim rezolutie de 5 MEGAPIXELI si sa suporte toate cele 3 tipuri de tehnologi de transmisie TURBOHD/HDCVI/AHD.  Suporta 3 tehnologii dar nu merge schimbata din joystick. 

 

 

Lentila wide-angle pentru aplicatii diverse 

 

Lentila wide-angle de 2.8 mm ofera un unghi larg de supraveghere video pe orizontala de 101 grade, si se poate folosii cu succes in diverse aplicatii de supraveghere video. Cele mai potrivite sunt supravegherea unui magazin, supraveghere video farmacie, supraveghere video in supermarket dar si pentru institutii publice sau spatii rezidentiale. Camera supraveghere de interior se potriveste acolo unde aveti nevoie de un unghi larg de supraveghere. 

 

 

 

Tehnologie STARLIGHT si infrarosu la 20 metri

 

 

Tehnologie STARLIGHT datorita senzorului STARVIS, ultra-sensibil la lumina. Acesta este produs de SONY si ofera imagini de calitate foarte buna in luminozitate scazuta.  Chiar si pe timpul noptii, atunci cand exista destula lumina in exterior camera poate sa surprinda imagini color. Pentru restul timpului (cand nu exista lumina ambientala) camera poate sa folosesca modul infrarosu (alb-negru) pentru a surprinde imagini chiar si in bezna completa pana la 20 metri in conditii optime.