Camera de supraveghere de tip senzor PIR cu alarma acustica si lumina alba, Starlight, Dahua HAC-ME2241C-W
329.99 RON

Camera de supraveghere de tip senzor PIR cu alarma acustica si lumina alba, Starlight, Dahua HAC-ME2241C-W

|
Adauga intrebare
Descriere
 • Rezolutie Full HD 1080p
 • Lentila de 2.8mm, unghi vizual 110°
 • Detectare miscare cu senzor PIR
 • Rezistenta la apa si praf IP67
 • Microfon incorporat
 • Alarma cu sirena si lumina alba
 • Senzor de imagine Starlight
 • Infrarosu inteligent, iluminare 20m
 • 24 de luni garantie

Aceasta camera functioneaza doar impreuna cu DVR-uri care au ca tehnologie principala HDCVI!

 • Cod produs HAC-ME2241C-W
 • Brand Dahua

329.99 RON

Stoc epuizat

Descriere produs

Camera de supraveghere integrata intr-un senzor de miscare, HAC-ME2241C-W produsa de Dahua reprezinta solutia potrivita pentru a speria si pentru a capta imagini cu posibilii infractori.

Camera de supraveghere ce functioneaza ca si o alarma

Functia "Active deterrence" a acestei camere reprezinta o serie de caracteristici care permit alertarea utilizatorului si sperierea posibilului infractor atunci cand alarma este declansata. Mai mult, datorita Luminii LED integrate, infractorul se va uita instinctiv catre camera fiindu-va mai usor sa il identificati.

Informatiile nu sunt stocate pe camera, asa ca distrugerea acesteia nu va elimina inregistrarile. 

Acesta camera functioneaza doar cu un DVR care are ca tehnologie principala HDCVI, precum DVR-urile Safer de culoare neagra si toate DVR-urile Dahua. Sunetul poate fi transmis prin cablul coaxial la DVR-urile ca suporta aceasta caracteristica.

Camera de supraveghere cu rezolutie Full HD si senzor Starlight performant

Camera de supraveghere cu senzor PIR HAC-ME2241C-W are rezolutia de inregistrare 1920 x 1080p si un senzor Starlight, foarte sensibil la lumina. Senzorul Starlight este iluminat atat din fata cat si din spate, reusind sa capteze imagini color chiar si in conditii de iluminare foarte scazute.

Inlatura infractorii si persoanele rau-intentionate cu sirena acustica si lumina stroboscopica

Camera detecteaza miscarea cu senzorul PIR integrat. Atunci cand este detectata miscarea, camera poate fi configurata sa redea sunetul de sirena prin difuzorul integrat si sa activeze lumina stroboscopica integrata, speriind astfel persoanele care au produs miscare.

Senzorul PIR are o precizie foarte mare de detectie, iar distanta maxima de detectare este de 15m, intr-un unghi de 110°

Iluminare nocturna cu infrarosu inteligent

Camera este dotata cu un iluminator cu IR inteligent, care poate sa proiecteze lumina pe o distanta de pana la 20 de metri.

Microfon incorporat si transmisie audio prin cablul coaxial

Camera este dotata cu un microfon care poate sa capteze sunetul din mediul supravegheat. Sunetul este transmis catre DVR prin acelasi cablu prin care este transmis si semnalul video.

Functii performante de corectare a luminozitatii si a culorilor

Camera este dotata cu tehnologia True WDR de 120db. Aceasta tehnologie permite captarea a 2 cadre si îmbinarea lor intr-un cadru final, cadru inca re zonele intunecate si cele prea luminoase sunt corectate automat.

Pe langa WDR, caemra mai are tehnologii de corectare precum AWB, 3D DNR, HLC si BLC.

Camera de supraveghere rezistenta la praf si apa

Camera poate fi montata atat in interior cat si in exterior, fiind foarte rezistenta la conditii meteo nefavorabile.

Temperatura minima si maxima de functionare este cuprinsa intre -20°C si +60°C.

Compatibila cu sistemele de alarma care suporta tehnologia AirFly

Experimentati un sistem de supraveghere sigur, care imbina transmisia video HDCVI cu informatiile de la senzorii de alarma.

Camera are integrat un transceiver Airfly pentru a se conecta la mai multe dispozitive de alarma wireless, cum ar fi detectoare de fum sau contacte magnetice pentru usa/geam. Odata ce un senzor asociat este declansat, camera ascunsa in senzor pir de la Dahua HAC-ME2241C-W poate incepe inregistrarea. Camera poate declansa și dispozitive de atentionare, cum ar fi sirenele wireless. Camera accepta pana la 32 de senzori  fără fir, iar raza sa maximă de acțiune atinge 100 de metri în spațiu deschis