Camera interior, Dahua, Full HD, lentila 2.8mm, IR 50m, PoC, HAC-HDW1200EM-A-POC-0280

Camera interior, Dahua, Full HD, lentila 2.8mm, IR 50m, PoC, HAC-HDW1200EM-A-POC-0280

|
Adauga intrebare
Descriere

Camera FULL HD cu senzor 1/2.7" CMOS si interfata video AHD/HD-CVI/HD-TVI/PAL. Raza de actiune a iluminarii IR este de 50m, iar unghiul de deschidere este de 103° (testate de producatori in conditii optime).

  • Cod produs HAC-HDW1200EM-A-POC-0280
  • Brand Dahua
  • Taxa verde 0.8
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Camera de supraveghere FULL HD cu senzor 1/2.7" CMOS si interfata video AHD / HD-CVI / HD-TVI / PAL. Raza de actiune a iluminarii IR este de 50m (testat de producatori in conditii optime), iar unghiul de deschidere este de 103° (testat de producatori).

 

Alimenteaza camerele direct din DVR prin cablu coaxial cu PoC

Tehnologia utilizata in echipament PoC (Power over Coaxial) permite alimentarea camerelor de supraveghere video compatibile cu acest standard folosind un cablu direct de la DVR, eliminand asadar necesitatea de utilizare a altor cabluri sau sisteme de alimentare. Atentie. Necesita un DVR cu PoC marca Dahua. 

 

D-WDR (Digital Wide Dynamic Range)

Permite camerei de supraveghere sa filtreze lumina venita din spatele unui obiect, si astfel sa permita vizualizarea de detalii sporite asupra obiectului. D-WDR este o tehnologie implementata la nivel de procesor de semnal digital al camerei.

 

Audio prin coaxial

Camera de supraveghere HDCVI accepta transmisia semnalului audio peste cablu coaxial. In plus, adopta procesare audio unica si tehnologia de transmisie care restabileste cel mai bine sunetul si elimina zgomotul, iar acesta garanteaza calitatea si eficacitatea informatiilor audio colectate.

  

Grad de protectie IP67

Aceasta camera are o carcasa rezistenta, fiind cotata cu index de protectie IP 67. Mai mult, este rezistenta la conditii meteo nefavorabile, precum: ploaie, vant, ninsori, temperaturi extreme.