Camera dome Turbo HD, 5MP ColorVU, 3.6mm, IL LED 20m, IP67, Hikvsion DS-2CE72HFT-F3.6
258.99 RON

Camera dome Turbo HD, 5MP ColorVU, 3.6mm, IL LED 20m, IP67, Hikvsion DS-2CE72HFT-F3.6

|
Adauga intrebare
Descriere

Hikvision DS-2CE72HFT-F este o camera analogica exterioara dome de 5 megapixeli si lentila de 3.6mm, care ofera tehnologie ColorVu si tehnologie WDR, care ofera imagini clare chiar si cu iluminare de fundal puternica.

 

  • Cod produs DS-2CE72HFT-F36
  • Brand Hikvision
  • Taxa verde 0
258.99 RON
Stoc epuizat

Descriere produs

Hikvision DS-2CE72HFT-F este o camera analogica exterioara in stil dome de 5 megapixeli si lentila de 3.6mm, care ofera tehnologie ColorVu si tehnologie WDR, care ofera imagini clare chiar si cu iluminare de fundal puternica.

 

Colorvu 

Camerele conventionale pierd adesea detalii importante atunci cand sunt redate doar imagini alb-negru. ColorVu Technology este solutia Hikvision la aceasta provocare comuna cu care se confrunta multi utilizatori ai sistemului de securitate.

Capacitatea puternica a camerelor Hikvision ColorVu de a capta detalii in iluminarea scazută provine din două descoperiri specifice ale tehnologiilor hardware: lentile avansate si senzori performanți. Impreuna cu o lumina suplimentara pentru scenarii extrem de intunecate, camerele ColorVu garanteaza videoclipuri cu detalii colorate atunci cand ai nevoie de ele. 

 

3D DNR

Aceasta este o functie care reduce zgomotul de imagine, in scopul de a imbunatati calitatea imaginii camerei de supraveghere. In special, se reduce zgomotul care este generat in conditii de luminozitate slaba.

3D se refera la trei dimensiuni si incorporate in 3D DNR, care este un circuit de reducere a zgomotului digital, capabil de a reduce zgomotul de imagine si de a imbunatati esecul amestecat de culori si contrastul acestora.

 

Meniul OSD (On Screen Display) 

Acesta este o modalitate avansata de reglaj a camerelor de supraveghere video, ce permite utilizatorului/instalatorului sa ajusteze un set de filtre digitale si parametri ai imaginii, pentru a modifica semnalul oferit de respectivul echipament in functie de locatia in care aceasta este instalat. 
Reglajele OSD reprezinta un progres important in evolutia tehnicii de securitate.

WDR

Aceasta este o tehnologie a careia camerele de supraveghere video ofera imagini clare, cu foarte multe detalii, atat in zona secundara, in care lumina este puternica, cat si in zona intunecata, astfel obtinand tot timpul imagini de o calitate exceptionala. 

De aceea, este necesara alegerea unor camere care sa fie capabile sa identifice elemente atat in conditii de iluminare puternica, cat si in conditii de iluminare scazuta sau intuneric.

WDR este metoda folosita pentru a ajusta independent zone multiple de expunere, incat sa poata fi redate toate detaliile importante din imagine.

 

Protectie IP67

Aceasta camera de supraveghere este cotata cu un index de protectie IP67, ceea ce inseamna ca este extrem de rezistenta la conditii meteo nefavorabile precum: ploaie, vant, ninsoare, praf sau nisip.