Camera de exterior, Dahua, rezolutie 8 MP, lentila 3.6mm, IR 80m, HAC-HFW1800TL-A-0360B

Camera de exterior, Dahua, rezolutie 8 MP, lentila 3.6mm, IR 80m, HAC-HFW1800TL-A-0360B

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Camera de supraveghere pentru exterior
  • Rezolutie video de 8 Megapixeli(4K)
  • Senzor CMOS de 1/2.7 inch
  • Lentila fixa de 3.6 mm.
  • Grad protectie IP67
  • Cod produs HAC-HFW1800TL-A-0360B
  • Brand Dahua
  • Taxa verde 0.8
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Camera de exterior, Dahua, rezolutie 8 MP, lentila 3.6mm, IR 80m. HAC-HFW1800TL-A-0360B de la Dahua este o camera de supraveghere bullet, pentru exterior. Aceasta camera are o rezolutie video de 8 Megapixeli (4K), un senzor CMOS de 1/2.7 inch si lentila fixa de 3.6 mm, care va permite un unghi vizual generos, pe diagonala de 125°.

Este dotata cu 2 LED-uri IR care ofera posibilitatea de a vizualiza imagini pe timp de noapte pana la o distanta maxima de 80 m.  Are o functie speciala - Smart IR, care ajusteaza intensitatea LED-ului IR ale camerei pentru a compensa distanta unui obiect si impiedica supraexpunerea cand obiectul se indreapta spre camera. 

Alimentarea se va face la 12VDC. Aceasta camera este alegerea ideala pentru dumneavoastra, pentru a capta mai usor imagini la o calitate superioara.

 

Back Light Compensation - BLC

Functia BLC este folosita la imagini in care o sursa de lumina puternica se afla in spatele subiectului de interes. In acest caz, subiectul ar aparea doar ca un contur negru. Aceasta functie permite camerei sa regleze expunerea intregii imagini, pentru a evidentia corect subiectul din primul plan.

 

Highlight Compensation - HLC

HLC (Highlight Compensation) reduce intensitatea luminii orbitoare. De exemplu, este foarte eficienta in recunoasterea numerelor de inmatriculare a masinilor pe timp de noapte. 

 

Digital Wide Dynamic Range - D-WDR

Permite camerei de supraveghere sa filtreze lumina din spatele unui obiect si astfel permite vizualizarea de detalii sporite asupra obiectului. D-WDR este o tehnologie implementata la nivel de procesor de semnal digital al camerei.

 

Auto Gain Control - AGC

 

AGC-ul mentine constanta intensitatea semnalului de iesire al camerei de supraveghere video. La lumina scazuta, cand intensitatea semnalului de iesire scade, acesta il amplifica electronic. Procesul se inverseaza in eventualitatea unei iluminari puternice.

 

2D-DNR

Reducerea zgomotului 2D-DNR se bazeaza pe analiza cadrelor video individuale. Tehnologia 2D-DNR da rezultate mai bune pentru obiectele in miscare si este utilizata in zonele in care este monitorizata miscarea. Un algoritm care asigura o integrare flexibila a acestei tehnologii, ofera cele mai bune efecte de reducere a zgomotului si produce imagini clare, chiar si in conditii de iluminare scazuta.

 

Protectie IP67

Camera bullet de exterior cu carcasa rezistenta, are un index de protectie IP67.

Avand indexul de protectie mare, camera este extrem de rezistenta la conditii meteo nefavorabile, cum ar fi: ploi, temperaturi extreme, vant si praf.

Astfel, este potrivita pentru mediul exterior, putand funtiona intre temperaturi de -40 °C  pana la 60 °C.