Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu

Buy Back

Programul ATU TECH de Buy Back revine!

 

Acest program se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice si se aplica pe doua categorii de produse: supraveghere video si automatizari de porti. Vrei sa schimbi vechile echipamente? Trimite-le la sediul nostru si primesti 10% reducere la un produs nou.

 

Ce trebuie sa faci? In cazul in care vrei sa schimbi:

  1. Sistemul de supraveghere (camera(e) si/sau DVR): suni la 0371 783 783 si ne spui ca vrei sa intri in programul de Buy Back. In schimbul produsul tau vechi noi iti oferim un produs nou din gama SAFER cu 10% reducere. Noi iti facem o pre-comanda pe produsul sau produsele noi pe care le doresti, iar comanda va fi expediata catre tine in momentul in care va ajunge la noi coletul cu produsul sau produsele tale vechi. Te rugam sa trimiti produsele vechi doar prin curierul rapid Urgent Curier la adresa: Str. Frigoriferului nr. 2, hala Atu Tech, cod postal: 550047, Sibiu, jud. Sibiu. Costul de transport al produselor vechi catre noi va fi suportat de Atu Tech daca comanda noua depaseste suma de 1000 lei; daca comanda noua are o valoare mai mica de 1000 lei, costul transportului pentru produsele vechi va fi suportat de tine. Nu uita sa pui o hartie in colet pe care sa scrii “BUY BACK”.

 

  1. Automatizarea de poarta: suni la 0371 783 783 si ne spui ca vrei sa intri in programul de Buy Back. In schimbul produsul tau vechi noi iti oferim un produs nou din gama KING GATES cu 10% reducere. Noi iti facem o pre-comanda pe produsul sau produsele noi pe care le doresti, iar comanda va fi expediata catre tine in momentul in care va ajunge la noi coletul cu produsul sau produsele tale vechi. Te rugam sa trimiti produsele vechi doar prin curierul rapid Urgent Curier la adresa: Str. Frigoriferului nr. 2, hala Atu Tech, cod postal: 550047, Sibiu, jud. Sibiu. Costul de transport al produselor vechi catre noi va fi suportat de Atu Tech. Nu uita sa pui o hartie in colet pe care sa scrii “BUY BACK”.