BOXA BLUETOOTH PORTABILA ADVENTURE MINI 8W
229.99 RON

BOXA BLUETOOTH PORTABILA ADVENTURE MINI 8W

|
Adauga intrebare
Descriere

BOXA BLUETOOTH PORTABILA ADVENTURE MINI 8W. USB. port microUSB (incarcare), port USB, slot card microSD, intrare AUX (3,5 mm). Autonomie 2 ore

Produs indisponibil

Descriere produs

Iti place cand aventurile tale sunt acompaniate de muzica? Boxa Adventure Mini de la Kruger&Matz, cu dimensiuni si greutate mai mici decat prima ei varianta, impreuna cu manerul practic o vor face companionul perfect in drumetii, la evenimente in aer liber sau picnicuri.

Dimensiunile mai reduse nu ii scad functionalitatea. Boxa este echipata cu doua difuzoare care iti vor oferi sunet de inalta calitate. Modelul iti permite sa asculti melodiile preferate de pe mai multe surse. Astfel, ai la dispozitie modulul Bluetooth care iti permite comunicarea wireless cu smartphone-ul tau. Daca insa bateria ti se descarca prea repede, ai si optiunea de a asculta muzica de pe MP3 player, folosind conectorul AUX. In plus, boxa permite redare si de pe un card de memorie sau memory stick. Daca vrei sa fii la curent si cu ultimele stiri, nu trebuie decat sa pornesti radio-ul. Ia-o cu tine oriunde te duci si adauga o noua dimensiune aventurii tale!