Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu

Termoscaner - Ghid rapid de alegere corecta al unui termoscaner

Noutate adaugata Sambata , 02 Mai 2020, 03:31:01
Termoscaner - Ghid rapid de alegere corecta al unui termoscaner

In contextul actual, in plina pandemie de Coronavirul, un termoscaner este foarte important pentru angajatii tai, pentru clientii tai, este foarte important in general pentru a lupta mai eficace impotriva acestui cumpplit virus.

Exista voci care spun ca un termoscaner, nu este foarte util din cauza ca exista foarte multi purtatori de virus, asimptomatici, fara simtome de febra. Da asa este, exista, iar in acest caz un termoscaner este inutil.

Dar cei mai multi portatori care sint infectati, fac forme de febra mai usoara sau sau mai puternica, si aici putem gasii utilitatea unui termoscaner, fie el unul manual, sau unul mai performant care poate prelua un flux mare de persoane si care va monitoriza inteligent si permanent fluxurile mari de persoane.

 

 

 

 

Toate produsele Termoscaner si sisteme de detectie temperatura si febra le gasiti aici

 

Poate inainte sa citesti mai departe, te uiti sa vezi gama de produse, ca sa intelegi fiecare produs in parte unde se potriveste cel mai bine. Alege corect un termoscaner.

 

Produsele cele economice, sint "pistoalele" cu IR care preia temperatura fara contact de la 5-10 cm. La scanare, daca este depasit pragul alerteaza sonor si afiseaza temperatura. Poate memora ultimele 30 de scanari, ca si praguri de temperaturaTermometru cu infrarosu fara atingere SAFER scanare 5-10cm

Aceste produse, sint in clasa de eroare de + / - 0,5 grade celsius. Asa zic producatorii, noi am facut teste comarative cu aceste mini termoscanere, si am constatat ca marja de eroare variaza intre 0,5 grade si 1,5 grade, cea ce este deja foarte mult. Specialistii spun ca forma usoara de febra are ca prag undeva la 37,5 grade celsius, asta inseamna ca un termoscaner care are o eroare de 1 grad, nu ai prea poate fii 100% eficient. Totusi, este o solutie de luat in seama, din cauza pretului redus. 

Unde se preteaza ? Companii sau afaceri mici, unde fluxul de persoane nu este mai mare de 10 persoane / ora.

In concluzie, ai un coafor, un magazin mic, o firma cu pina la 30 de angajati, o gradinita/scoala privata mai mica poti folosii acest tip de termoscaner, cu precizarile de mai sus referitoare la gradul de acuratete al produsului. 

##vezi produs ##

 

 

 

Tot in categoria acestor "Pistoale" exista produse cu un grad mai ridicat de tehnologie care potCamera termala pentru masurarea temperaturii (febra) cu soft si alarma functiona ca un sistem video termal cu informatii live tranmise catre un PC, dar cu un cost mult mai mic decat cele premium. Aceste sisteme pot fi montate pe un trepied, sa transmita imaginile live catre un software de monitorizare si sa stocheze imaginile persoanelor cu probleme pe un SD card. Simplu, cost effective dar eficace. Marja de eroare este una de 0,5 grade (REAL) testate la noi in departamentul tehnic, si poate concura cu sistemele "Premium" foarte bine. Aceste sisteme sint preferatele noastre pentru ca aduc o tehnologie live de detectie la un pret foarte bun. Aceste termoscaner poate functiona si ca o camera mobila, si ca un sistem LIVE. 

Locul lor cred ca este foarte potrivit la scoli, gradinite, firme medii, supermaketuri mici, pina in 200/300 de persoane / ora ca trafic de persoane

 

##vezi produs ##

 

 

 

 

Controller acces facial cu detectie temperatura umana sau febra de la DahuaO alta gama de produse dezvlotate rapid in aceasta perioada este controllerul de acces facial cu scanare febra.  Sint produse care sint la baza sisteme de control acces facial la care s-a adaugat un senzor IR care scaneaza in acelasi timp temperatura. Aceste produse, au grad mai ridicat de acuratete, 0,3-0,5 grade celsius, si algoritmii dezvoltati indentifica si fata, si daca porti sau nu masca de protectie. 

Unde se poate folosi, acest produs? 

Pai in general acolo unde exista si un canal restrictionat de acces, gen usa cu yala, turnicheti, porti de acces automate. In general marile companii de productie, folosesc la intrarea angajatilor turnicheti sau porti de acces automate, care permit accesul doar dupa scanarea unui card, amprenta, etc. Pentru a elimina partea de contatc, si de a valida daca angajatul are sau nu masca, sau are sau nu febra, se pot instala aceste controlere faciale ca si filtru preliminar. Se va face o validare initiala ca angajatul poarta masca si nu are febra. Daca nu se respecta conditia, interconectarea cu turnichetul sau poarta de acces nu va deschide sa permita accesul angajatului. 

## vezi produs ##

 

 

 

 

Un alt produs interesant, este poarta de detectie metale cu senzor IR de detectie temperatura.Poarta detectie metal si temperatura umana (Febra) Au o capacitate de 20 de persoane / minut si au o acuratete de 0,5 grade. Este la baza o poarta de detectie metale, care a fost rapid "upgradata" cu acest senzor IR de temepratura. Are ambele functii active, iar daca la scanare detecteaza o violare a pragului de temperatura, va emite sonor si luminor o avertizare. Este similara cu cea ce vedeti in aeroporturi la imbarcare.

Unde se poate folosi, acest produs? 

Se poate folosi acest produs, acolo unde exista acum porti de detectie metale deja instalate ca masura de securitate, aeroporturi, intrare in instante judecatoresti, alte institutii publice sare au aceste masuri suplimentare de siguranta. 

## vezi produs ##

 

 

 Sistemele Termoscaner bazate pe camere video termale.

 

Termoscaner - Ghid rapid de alegere corecta al unui termoscanerAceste solutii sint dezvoltate de marii producatori din industria CCTV. La baza sint similare, se bazeaza pe o camera termala, un sistem blackbody (un senzor de calibrare) , sistem de inregistrare si software de analiza si alarmare in timp real. Aceste sisteme sinte cele mai performante si au un grad de acuratete de 0,2 grade celsius. Avantajul lor este ca pot prelua un numar foarte mare de persoane in fluxul de analiza, practic toate persoanele care  intra la un moment in cadru imaginii preluate de camera video termala. Aceste camere au si optica video normala, deci vezi in timp rela doua imagini, una reala si una termica. Aceste sisteme sint si cele mai costisitoare, avand in componenta echipamente profesionale dedicate.

Aplicatiile acestui tip de sistem sint diverse, unde este un flux important de persoane, acest termoscaner isi face treaba. Aeroporturi, Mall-uri, Supermarketuri, Instutii publice, Spitale, companii mari aceste termoscanere is vor dovedi eficacitatea.

 

## vezi produs ##

 

 

 Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Cod securitate: