Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu

Seria Wizsense de la Dahua - Ce este ?

Noutate adaugata Marti , 17 Noiembrie 2020, 20:32:01
Seria Wizsense de la Dahua - Ce este ?

Lansat de Dahua Technology, WizSense este o serie de produse și soluții AI care adoptă un microprocesor AI independent și cu un algoritm de învățare profundă.

 

Se concentrează pe oameni și vehicule cu o precizie ridicată, permițând utilizatorilor să acționeze rapid asupra țintelor definite. Bazat pe tehnologiile avansate Dahua, WizSense face ca inregistrarile preluate de camerele ctv să fie inteligente, simplu de accesat si economic

 

 

 

 

 


Inteligent: WizSense este alimentat de cip AI și algoritm de învățare profundă. Oferă diverse caracteristici care realizează alarme precise pentru om și vehicul, precum și căutare rapidă a țintelor, maximizând resursele pentru a crește eficiența generală.


Simplu: WizSense oferă o configurație simplă, în special pentru SMD Plus care poate fi activată doar printr-un singur buton. Vă ușurează munca de zi cu zi și, de asemenea, vă împuternicește să luați decizii de afaceri mai bune.

Economic : WizSense este economic, pentru ca toată lumea să se bucure de avantajele avansării AI. Cu prețuri accesibile și configurare ușoară, WizSense își propune să accelereze rapid adoptarea AI în industrie și să aducă AI în viața de zi cu zi a tuturor.

 

DVR-uri Seria LITE Canale Rezolutie

XVR5104HS-I2

4 6 MP 

XVR5108HS-I2

8 6 MP

XVR5116HS-I2

16 6 MP

XVR5104HS-I2

4 8 MP

XVR5108HS-I2

8 8 MP

XVR51168HS-I2

16 8 MP

 

 Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Cod securitate: