Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu

Sarbatori fericite!

Noutate adaugata Vineri , 21 Decembrie 2018, 14:16:47
Sarbatori fericite!

Îți mulțumim că ne-ai fost alături și pe parcursul acestui an! A fost un an plin de proiecte împlinite cu succes, dar și de provocări și suntem mândri să îl încheiem alături de tine. Avem speranța și dorința ca anul viitor să fie unul și mai bun ca acesta, împreună. Pentru că ne dorim să creștem, să învățăm în permanență și să devenim mai buni în tot ceea ce facem, vrem să aflăm de la tine ce sugestii ai pentru noi și cum putem să îmbunătățim calitatea serviciilor oferite. Părerea ta contează și ne dorim să aflăm ce așteptări ai de la noi pentru anul care urmează! Astfel, ne poți scrie pe e-mail gândurile tale, pe adresa ioana@a2t.ro.

 

 

 

 

 

De Sărbători, îți dorim să ai parte de liniște și clipe frumoase alături de cei dragi și să te bucuri de vacanță, relaxare și multe zâmbete împreună cu familia și prietenii.

 

Așteaptă-l pe Moș Crăciun cu suflet de copil, ca odinioară... și prețuiește fiecare clipă petrecută alături de cei dragi. Este cel mai frumos cadou pe care îl poți primi!

 

Noi așteptăm cu nerăbdare noul an, proiectele comune viitoare și noile provocări! Îți dorim să ai parte de un Crăciun de poveste, alături de familie și cei dragi și un An Nou fericit!

 

 

 

Cu drag,

Echipa Atu Tech

 Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Cod securitate: