Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu

Realizarea unui sistem de supraveghere video Wireless profesional

Noutate adaugata Vineri , 20 Aprilie 2018, 13:35:47
Realizarea unui sistem de supraveghere video Wireless profesional

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Realizarea unui sistem de supraveghere video Wireless profesional, pentru distante mari, aplicatii pentru localitati sau site-uri mari industriale.

 

Nu de putine ori avem cereri pentru sisteme de supravehere video wireless, dedicate aplicatiilor mari, distante semnificative si dispersie mare a camerelor.

Pentru linkuri wireless punct la punct pana la 4-5 km, solutiile sunt deja destul de cunoscute si verificate cu acces pointuri / routere de exterior care se pot alinia si poti realiza o solutie punct la punct la costuri relativ decente.

 

Exemplu 1  SOLUTIA PUNCT LA PUNCT

 

 

In acest exemplu, in pozitia 1 este un Site unde se instaleaza 3 camere IP, se foloseste un Switch POE pentru alimentarea camereleor si preluarea lor intr-un singur link, iar semnalul video se trimite la distanta de max 4 KM catre sistemul de inregistrare de tip NVR.

 

In acest caz putem folosi camere IP de exterior rezolutii 1080P - > pana la 4K, un switch poe profesional si doua routtere / ap de exterior pentru transmisie wireless. In acest caz, nu am nevoie de o banda de transmisie mai mare de 100 Mb/s.

 

Lista de materiale folosite :

  • Camera IP cu alimentare POE (nu conteaza care model)
  • Switch POE 4 canale - model : CPE-4104
  • 2 AP pe 5Ghz - model RBSXT5nDr2 (set de montaj pe stalp inclus)
  • Surse de alimentare in cutie IP66

 

Aceasta aplicatie este relativ simplu de realizat, cu costuri extrem de mici. Ce se intampla daca doresti sa realizezi o aplicatie in care camerele sunt distribuite? Cum ar fi o localitate cu multe strazi, pozitionari de camere? Este aproape imposibil sa creezi linkuri punct la punct. In acest caz, ai nevoie de o alta configuratie a retelei wireless.

 

 

Exemplu 2  SOLUTIA DISTRIBUITA

 

Solutia distribuita consta in realizarea unei aplicatii mari, pe distante relativ mari, iar camerele sunt distribuite omnidirectional, adica in toate directiile.

 

omni

 

In aceasta situatie, solutia se schimba putin. In primul rand am nevoie de o dispersie omnidirectionala a semnalului wireless, dar cand se intampla acest lucru, sigur am nevoie de putere ceva mai mare. Se insteleaza in SITE-ul central un routter de putere mai mare cu banda Gigabit, pentru ca el va prelua o banda mai mare de trafic si o antena omnidirectioanal cu castig mare.

 

Lista de materiale folosite :

  • Camera IP cu alimentare POE (nu conteaza care model)
  • Switch POE 4 canale - model : CPE-4104
  • 1 bucAP pe 5Ghz - model RBSXT5nDr2 (set de montaj pe stalp inclus) pentru fiecare camere ip folosita
  • Surse de alimentare in cutie IP66 pentru fiecare camera
  • Un ACCES POINT - Gigabit RB922UAGS-5HPacD-NM
  • Antena omnidirectionala AMO-5G13

 Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Cod securitate: