Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu

R+T Stuttgart 2018 - Targ dedicat automatizarilor si sistemelor de umbrire

Noutate adaugata Marti , 20 Martie 2018, 11:59:30
R+T Stuttgart 2018 - Targ dedicat automatizarilor si sistemelor de umbrire

 

 

  

Da, am participat la acest targ in calitate de invitati ai partenerilor nostri HOME LIFE din Italia si cu aceasta ocazie am vizitat din nou acest targ dedicat automatizarilor de porti, dar si sistemelor de umbrire si inchidere, curiosi sa vedem ce noutati urmeaza sa apara pe piata.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

life2

life1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pe zona automatizarilor de porti, foarte putine lucruri s-au schimbat, poate cel mai important trend care s-a facut remarcat este cel de integrare a modulelor de comunicatie WIFI / Bluetooth direct in placa logica a automatizarilor, pentru a comunica cu o aplicatie de smartphone. Daca acum modulele de deschidere se regasesc in parte ca module externe, acum am constatat ca unii producatori incearca sa integreze by default aceste module direct in automatizare.

 

 

Multe alte lucruri nu s-au inventat de la ultima noasta vizita de acum 3 ani la acest targ specializat. Au lipsit branduri importante, probabil din acest motiv, nu prea mai au nimic de aratat in domeniul inovatiei.

 

 

Pe de alta parte, zona dedicata sistemelor de inchidere si a sistemelor de umbrire, a fost mult mai prezenta la acest targ. Ca dovada ca clima se afla in schimbare, perioadele anului cu calduri extreme sunt din ce in ce mai evidente, aceasta zona a crescut de la ultima noastra vizita de acum 3 ani. Fie ca este vorba de marchize sau jaluzele, fie ca este vorba de inchideri de terase sau plase anti-tantari, aceste companii care dezvolta aceste produse au fost mult mai inovative. Solutii integrate cu sistemele SMART HOUSE, am regasit aici multe solutii extraordinare, care se evidentiau prin simplitate si eficienta.

 

 Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Cod securitate: