Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu

Noile automatizari de porti KING GATES

Noutate adaugata Marti , 12 Iunie 2018, 17:02:54
Noile automatizari de porti KING GATES

 

 

Un nou brand de automatizari de porti este disponibil la Atu Tech! Vorbim despre KING GATES (parte a grupului NICE - Italia), o companie dinamica, mereu in pas cu cererile schimbatoare ale pietei. Prezenta in peste 50 de tari printr-o retea de parteneri, KING GATES poate satisface orice necesitate comerciala sau tehnica a clientilor si instalatorilor, datorita conceptului care sta la baza succesului lor: produse usor de utilizat, durabile si de incredere.

 

 

 

 

 

 

Focus pe calitate

 

Toate etapele de productie si post-productie ale produselor KING GATES sunt caracterizate de atentia la calitate. Materialele utilizate in productia acestor solutii de automatizare sunt atent selectate pentru a garanta o performanta inalta. Aceste includ: bronz, fier de duritate mare si plastic de inalta calitate (techno polymer) pentru anumite angrenaje robuste si silentioase. Produsele KING GATES se deosebesc printr-un design cu forme sobre si elegante, care pun in valoare calitatile lor: robuste, puternice, dinamice.

 

 

 

Produse sigure si durabile

 

Produsele KING GATES utilizeaza tehnologii avansate pentru a garanta o performanta inalta si usurinta in instalare. Compania KING GATES a patentat diverse tehnologii pentru controlul si programarea sistemelor de automatizare. Aceste solutii fac ca sistemele de automatizare sa fie de incredere si, bineinteles, inovatoare.

 

Automatizarile KING GATES sunt gandite si produse astfel incat ele sa optimizele performanta si calitatea, cu o instalare intuitiva si operatiuni simple si sigure.

 

 

 

Verificarea produselor si componentelor

 

Inainte de a iesi pe portile fabricii, fiecare produs KING GATES este verificat foarte atent si strict si este suspus unor teste, pentru ca producatorii sa se asigure, astfel, ca produsele sunt perfect functionale, robuste si in conformitate cu standardele europene.

 

 

 

Inovatie in serviciul instalatorilor

 

Angajamentul celor de la KING GATES pentru clientii si instalatorii care opteaza pentru produsele lor este dovedit prin numeroasele inovatii menita sa faciliteze operarea produselor.

 

• aplicatia CLAVIS pentru utilizatorul final. Aceasta aplicatie permite utilizatorului sa controleze automatizarea de poarta, direct de pe telefonul mobil: furnizarea de coduri de acces temporare pentru prieteni si membri ai familiei; crearea grupurilor de acces controlate de un cronometru; deschiderea si inchiderea automatizarii cu un clic de pe telefon si verificarea jurnalului pentru accesul la automatizarea de poarta.

• aplicatia KING SPECIALIST pentru instalatori. Aceasta permite efectuarea tuturor pasilor necesari instalarii, direct de pe telefonul mobil. Impreuna cu un modul wireless pe care instalatorii il pot folosi la toate lucrarile de instalare a automatizarilor KING GATES, acestia pot administra toate functiile oferite de placa de comanda STAR8, intr-un mod simplu si intuitiv. In plus, aplicatia are si alte functii utile, precum programarea mentenantei periodice, verificarile placii de baza si controlul de la distanta.

 

Automatizarile KING GATES sunt caracterizate printr-un sistem electronic comun, cu functii, conexiuni si ajustari similare. Cu o abordare intuitiva si facila in ceea ce priveste cablarea si programarea, mentenanta produselor KING GATES este la fel de usoara si rapida.

 

 

 

Automatizarile pentru porti culisante KING GATES Dynamos si Dynamos XL

 

Siguranta si fiabilitatea stau la baza brandului KING GATES, iar acestea se datoreaza componentelor de calitate, rezistente in timp care sunt folosite la productia acestor automatizari de porti. Datorita constuctiei speciale partile acestor automatizari se ating la precizie milimetrica. Rezultatul? Miscare silentioasa, performanta maxima, uzura minima. 

 

Automatizarile KING GATES au o placa de baza inteligenta, care simplifica radical munca instalatorului. Aceasta garanteaza performanta la nivel inalt in ceea ce priveste siguranta utilizatorilor, timpul si viteza de instalare.

 

 

Se regleaza foarte usor, folosind trimmerele, iar cursa portilor se poate programa automat cu ajutorul unei singure telecomenzi. Vine echipata cu LED-uri de diagnosticare si comutatoare DIP pentru setarea modurilor de functionare. Suporta gestionarea operatiunilor de reducere a vitezei, de reglare a vitezei si forta la detectie obstacol. Vine intr-o carcasa din plastic cu etichete explicative si sigurante de rezerva. 

 

Gama DYNAMOS pentru portile culisante este destinata uzului intens si suporta o greutate maxima a portilor de pana la 1000kg. DYNAMOS XL poate fi utilizata cu success pentru portile mai mari, de pana la 1800kg.

 

 

 

Automatizarile pentru porti batante KING GATES Linear si MiniModus

 

Automatizariel pentru porti batante au 2 brate cu piston telescopic, fabricate din aluminiu turnat si cadru de otel inoxidabil. Suportii de prindere ai bratelor nu necesita sudura datorita capatului care poate fi prins de poarta cu ajutorul unor suruburi. Cablarea ei se face foarte usor datorita unor cleme de legatura. Carcasa are un factor de protectie IP 54, care permite utilizarea portii la temperaturi cuprinse intre -20° - +50°. Motorul este unul silentios, care permite o deschidere de 0.014 metri/secunda cand foaia este la greutate maxima (300 de kg). Calitatea folosita la piesele facute de KING GATES iti spun mai mult decat un lucru: miscare silentioasa, performanta maxima, uzura minima, instalare usoara.

 

Gama Linear se adreseaza portilor batante 2x3m cu greutate maxima 300kg si 2x4m cu greutate maxima 300kg. Automatizarea MiniModus cu brate articulate este recomandata utilizarii pentru porti 2x2m, cu greutate maxima 250kg.

 

Vezi intreaga gama de automatizari si accesorii KING GATES disponibila la Atu Tech aici.

 

 

 Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Cod securitate: