Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu

Hikvision anunta noile solutii de securitate Turbo HD 5.0

Noutate adaugata Miercuri , 09 Mai 2018, 14:17:15
Hikvision anunta noile solutii de securitate Turbo HD 5.0

Pentru a putea beneficia de claritatea imaginilor High Definition intr-un sistem de supraveghere analog, Hikvision a lansat prima sa generatie de camere de supraveghere si DVR-uri pe tehnologie Turbo HD in 2013. Din acel moment, generatiile ulterioare de produse Turbo HD au livrat o multime de inovatii, printre care inregistrarea video ultra-low-light, latimea de banda extrem de eficienta si economisirea spatiului de stocare – ajutand clientii Hikvision sa isi sporeasca securitatea si protectia spatiilor rezidentiale si nu numai.Bazandu-se pe aceste progrese revolutionare in materie de securitate, Hikvision anunta noua familie de echipamente de securitate Turbo HD 5.0, care include DVR-urile Turbo HD AcuSense si camerele de supraveghere Turbo HD ColorVu. Aceste tehnologii usureaza procesele de identificare si de reactie la bresele de securitate, atat pentru companii, cat si pentru persoanele fizice, in timp ce minimizeaza nevoia de interventie manuala si scad costurile de securitate.

 

 


 

DVR-urile Turbo HD AcuSense – principalele beneficii

 

Incorporand 11 modele diferite de DVR-uri, familia AcuSense utilizeaza ultimele tehnologii de invatare profunda (deep learning) pentru a usura si eficientiza detectia de obiecte. Adica, DVR-urile Turbo HD AcuSense detecteaza vehicule sau persoane, filtreaza alarmele false declansate de animale, frunze si alte obiecte nesemnificative si reduc costurile si timpul alocat verificarilor manuale. Ca un beneficiu aditional, functia AcuSense Quick Target Search identifica si extrage automat imagini ale oamenilor si vehiculelor din vaste seturi de date video, scutind personalul de cautari prelungite prin baze de date video masive.
 

 

 

 

Camerele Turbo HD ColorVu – principalele beneficii

 

Camerele de supraveghere Turbo HD ColorVu inregistreaza imagini video cu culori vii, atat ziua, cat si noaptea, chiar si in conditii de iluminare extrem de scazuta. Capacitatile camerei de intensificare a culorilor, indiferent de gradul de iluminare exterior, sunt posibile datorita unui iris de dimensiuni mai mari si a sticlei optice de tip ED, a lentilelor anti reflexie, a pixelilor sensibili, a iluminarii calde suplimentare si a unui sir intreg de alte tehnologii video inovatoare.

 

Cu ajutorul unor imagini video mai luminoase si cu culori mai vii, clientii Hikvision sunt protejati impotriva breselor de securitate, chiar si atunci cand aceste evenimente se intampla pe timpul noptii.

 

 


 

Turbo HD 5.0: securitate sporita la un pret redus

 

Cea mai noua tehnologie a producatorilor Hikvision - Turbo HD 5.0 – ridica la un alt nivel capacitatile unui sistem CCTV traditional analogic, ajutand atat companiile, cat si clientii finali sa beneficieze de securitate sporita la un cost redus.Frank Zhang, Managerul General al departamentului de Marketing pentru produsele internationale, declara ca “noile DVR-uri Turbo HD AcuSense au integrate tehnologia revolutionara de invatare profunda pentru a ajuta clientii sa filtreze alarmele false, sa gaseasca mult mai usor inregistrarea video dorita si sa reactioneze la amenintarile reale de securitate de indata ce acestea au loc. In acelasi timp, camerele de supraveghere Turbo HD ColorVu asigura obtinerea de imagini clare, luminoase, cu culori vii, chiar si in intuneric complet, alertand imediat clientii la bresele de securitate si furnizeaza dovezi video oriunde este nevoie.”

 

 Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Cod securitate: