Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu

Hard Diskurile Seagate Skyhawk - construite pentru surveillance

Noutate adaugata Vineri , 28 Iulie 2017, 12:18:51
Hard Diskurile Seagate Skyhawk - construite pentru surveillance

Vezi mai mult. Stocheaza mai mult.

 

Optimizat pentru DVR-uri și NVR-uri, dispozitivele de supraveghere SkyHawk ™ sunt reglate pentru încărcări de 24 × 7 în capacități de până la 10 TB. Echipat cu firmware-ul îmbunătățit ImagePerfect ™, SkyHawk ajută la minimizarea cadrelor pierdute și a perioadelor de nefuncționare, cu o încărcare de lucru de 3 ori mai mare decât cea a unei unități de stocare de tip desktop (Baracuda) și este pregătită să înregistreze până la 90% din timp, în timp ce susține până la 64 de camere HD.

 

 

 

SkyHawk este inteligent

 

Firmware-ul inovator ImagePerfect oferă un streaming video clar, pentru medii de supraveghere permanente și non-stop - ajutându-vă să vă asigurați că afacerea dvs. poate avea întotdeauna un nivel de protecție formidabil.

 

 

 

SkyHawk este vigilent

 

Construit pentru a înregistra 90% din timp - acceptă până la 64 de camere Până la 10 TB sau 2000 + 1 ore de video HD 180 TB / an de încărcare, 3 ori volumul de lucru al unei unități desktop și susținut de o garanție limitată de 3 ani Unitățile de stocare pentru DVR sau NVR oferă un design robust al unităților pentru medii cu mai multe unități Protejați-vă datele împotriva surprizelor neașteptate cu un plan opțional de recuperare a datelor.

 

 

 

Fii sigur


Oferiți-vă liniștea maximă cu dispozitivele de supraveghere SkyHawk și nu pierdeți niciodată nici un cadru, chiar și în medii dure. Evaluarea extremă a volumului de lucru al SkyHawk, consumul redus de energie și proiectarea pentru DVR sau NVR pot îmbunătăți fiabilitatea pe termen lung. De asemenea, SkyHawk poate funcționa cu fiabilitate la temperaturi de funcționare - de la 0 ° C la 70 ° C - în timp ce componentele rezistente la șocuri oferă protecție suplimentară în teren.

SkyHawk este construit astfel încât să corespundă cerințelor dvs. și să funcționeze în mod sigur în sistemele multi-drive. Sistemele de supraveghere multi-drive se pot baza pe hardware-ul RAID optimizat al SkyHawk, menținând drive-urile și sistemele pe teren mai lungi.

NVR gata de proiectare permite o performanță fiabilă în sistemele DVR și NVR cu 8 +
Designul robust al unității într-un mediu RAID menține performanța motorului prin îmbunătățirea toleranței la vibrații.

 Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Cod securitate: