Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu

Hard disk-urile speciale pentru supraveghere video Western Digital Purple

Noutate adaugata Marti , 04 Septembrie 2018, 17:00:36
Hard disk-urile speciale pentru supraveghere video Western Digital Purple

Gandite si proiectate ca sa functioneze 24/7, non-stop, aceste hard disk-uri sunt destinate sistemelor de supraveghere High Definition. Cu o sarcina de munca suportata de pana la 180 TB/an si pana la 64 de camere acceptate, hard disk-urile Western Digital Purple sunt optimizate pentru sistemele de supraveghere. Modelele de 10TB si 12TB sunt fabricate astfel incat sa suporte analize de tip Deep Learning (invatare profunda) pentru DVR-urile sau NVR-urile care suporta acesti algoritmi inteligenti si suporta un volum de scriere de pana la 360 TB/an si pana la 16 canale cu inteligenta artificiala pentru analiza in cadrul sistemului.

 

 

 

 

 

 

 

 

Printre cele mai speciale specificatii ale acestor hard disk-uri amintim:

 

1. Unul din cele mai bune hard disk-uri pentru supraveghere: aceste hard disk-uri au fost proiectate special pentru cerintele mari pe care le presupun temperaturile ridicate ale unui sistem de supraveghere care functioneaza 24/7.

2. Performanta in care poti sa ai incredere: de la un lider mondial in industria de stocare, Western Digital Purple este proiectat pentru o redare video de calitate atunci cand ai nevoie cel mai mult.

3. Extinde vizibilitate la 64: hard disk-urile Western Digital Purple sunt optimizate pentru a suporta pana la 64 de camere, iar tu ai flexibilitate pentru a-ti innoi sau extinde sistemul de supraveghere.

 

 

 

 

Ca lucrurile sa fie si mai usoare pentru tine atunci cand alegi un hard disk Western Digital Purple, dedicat sistemelor de supraveghere, producatorul iti pune la dispozitie un calculator simplu prin care sa determini capacitatea de stocare a hard disk-ului potrivita pentru tine si pentru nevoile tale, dar si pentru sistemul tau de supraveghere. Poti accesa calculatorul aici.

 

Mai mult, exista o gama larga de carcase si chipset-uri de top din industrie, asa ca poi fi sigur ca vei gasi configuratia si compatibilitatea potrivita pentru DVR-ul sau NVR-ul tau.

 

Consumul redus de energie este o necesitate importanta intr-un mediu de supraveghere video care este mereu in functiune si care lucreaza la temperaturi inalte. De asemenea, tehnologia IntelliSeek ajuta la reducerea zgomotelor si vibratiilor daunatoare din mediul ambiant.

 

Aceste hard disk-uri sunt concepute pentru sistemele de securitate cu DVR sau NVR si sunt compatibile cu multi dintre cei mai importanti producatori de supraveghere si securitate. Poti verifica cu usurinta modelul de hard disk potrivit pentru sistemul tau de supraveghere aici.

 

            

 

 

Care este diferenta intre un hard disk pentru calculator si hard disk-urile Western Digital Purple?

 

Hard disk-urile Western Digital Purple sunt proiectate special pentru solutii de supraveghere video 24/7 cu DVR sau NVR si sunt optimizate cu tehnologia AllFrame ™ pentru redarea si performanta sistemului tau. Aceste hard disk-uri suporta de 3 ori volumul de scriere fata de un hard disk normal pentru calculator, facandu-le mai capabile sa faca fata cerintelor mai mari ale sistemelor de supraveghere video.

 

 

Ce capacitate de stocare se recomanda pentru sistemele de supraveghere?

 

Hard disk-urile Western Digital Purple cu o capacitate de stocare mai mare iti permit sa stochezi mai multe imagini, mai multe videoclipuri de inalta definitie si mai multe cadre de inalta calitate pe secunda. Western Digital recomanda 4TB sau mai mult pentru sistemele de supraveghere cu DVR sau NVR.

 

 

Poti face back-up si upgrade cu usurinta

 

Software-ul Acronis True Image WD Edition, disponibil cu descarcare gratuita, poate clona hard disk-urile si poate face backup pentru sistemul de operare, aplicatiile, setarile si toate datele tale.

 

 


Hard Disk 4TB Western Digital Purple WD40PURX

499,99 RON 479,99 RON(include TVA)

Hard Disk 1TB Western Digital Purple WD10PURX

249,99 RON 239,99 RON(include TVA)Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Cod securitate: