Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu

Hard disk-urile Seagate - cea mai buna optiune pentru sistemele de securitate

Noutate adaugata Luni , 03 Aprilie 2017, 17:16:34
Hard disk-urile Seagate - cea mai buna optiune pentru sistemele de securitate

 

 

Hard disk-uri pentru sisteme de securitate

 

Pentru DVR-urile si NVR-urile din oferta Atu Tech recomandam utilizarea unor hard disk-uri certificate, produse special pentru a se ridica la standardele si nevoile pietei de securitate. Hard disk-urile Seagate sunt unele de inalta calitate, performante, eficiente si fiabile si nu se aseamana cu hard disk-urile standard utilizate in computerele personale. Hard disk-urile instalate in inregistratoare pot opera constant si pot inregistra si reda imagini simultan.

 

 

 

 

 

 

Inalta performanta

 

 

Recomandam utilizarea sistemelor de supraveghere cu hard disk-uri Seagate create special sa gestioneze diverse operatiuni. Adresandu-se nevoilor din ce in ce mai mari ca numar de camere conectate la sistemul de supraveghere, precum si rezolutiilor din ce in ce mai mari, hard diskurile Seagate sunt proiectate cu un firmware specific care permite streaming de inalta rezolutie si inregistrare simultana.

 

 hdd seagate

 

 

 

Functionare constanta

 

Proiectat cu precizie pentru operatiuni multe de scriere, hard disk-urile Seagate functioneaza cu consum mic si au o temperatura mica de operare pentru a creste fiabilitatea in timpul functionarii zi de zi, ora de ora.

 

 

 

 

 

Capacitate mare de stocare

 

Combinand cu succes cu procesor dual performant cu un management al cache-ul de scriere optimizat pentru fisiere video, producatorii Seagate livreaza hard disk-uri care pot atinge nevoile de stocare ale mai multor streamuri video de inalta rezolutie simultan.

 

Blue-Fan1

 

 

 

Fiabilitate

 

Rata de eroare a hard disk-urilor Seagate este de sub 1% pe an. Sunt proiectate pentru a rezista sarcinilor multiple si suporta pana la 180TB de date pe an. Fiti convinsi ca un hard disk Seagate Security va lucra cu success pentru dumneavoastra atunci cand veti avea nevoie cel mai mult – hard disk-urile Seagate din sistemul de supraveghere de la Atu Tech are o rata MTBF (Mean Time Between Failure) mai mare de 1 milion de ore.

 

 Blue-Hard-Drive1

 

 

 

Eficienta

 

Cele mai multe hard disk-uri folosite in sisteme de securitate au interfete SATA pentru a atinge viteze mari de transfer si consum mic de curent. Hard disku-urile pe care le regasiti in oferta Atu Tech au setari care permit inregistrarea imediata la detectia de miscare. Acest lucru se traduce printr-un consum mai eficient de curent si caldura generata, dar si extinde durata de viata a hard disk-urilor.

 

 

 

 

 Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Cod securitate: