Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu

Dahua aduce tehnologia HDCVI in era 4.0

Noutate adaugata Miercuri , 24 Mai 2017, 15:24:13
Dahua aduce tehnologia HDCVI in era 4.0

Tehnologia analog HD devine rapid atractia principala in materie de fisiere video analog. Se preconizeaza ca pana in anul 2018, peste 90% din camerele analog vor deveni analog HD (conform raportului IHS din 2016). Dahua a determinat industria sa introduca tehnologia HDCVI in 2012 si continua sa imbunatateasca aceasta tehnologie performand in termini de rezolutie, sensibilitate la lumina, inteligenta si usurinta in utilizare. Tot ceea ce ofera tehnologia HDCVI devine un bun echivalent pentru tehnologia IP. Clientii pot alege cel mai potrivit sistem pentru locatia dorita, fara a fi contransi in a alege doar tehnologia IP. Aparitia DVR-urilor all in one, care inregistreaza imagini de la camera HDCVI, Turbo HD, AHD, CVBS si IP, face ca reinoirea sistemelor de supraveghere sa fie mult mai usoara.

 

Dezvoltarile viitoare ale tehnologiei analog HD trebuie sa tina cont de nevoile ridicate ale pietei si sa tina pasul cu rapida evolutie a tehnologiei. De exemplu, algoritmele complexe folosite de inteligenta artificiala vor creste valoarea sistemelor de securitate in anii urmatori.

 

 

 

 

 

HDCVI 4.0

 

 

Dahua prezinta scheletul tehnologiei HDCVI 4.0, cu 3 mari componente: HDCVI cu rezolutie 4K pentru calitate video superioara, HDCVI IoT (Internet of Things) pentru detectie multi-dimensionala si HDCVI AI (inteligenta artificiala). Noile produse vor fi prezentate de-a lungul anului 2017 pentru a spori experienta utilizatorilor de HDCVI. Comunitatea HDCVI se poate astepta la mult mai multe oportunitati de a utiliza tehnologia HDCVI, pentru a creste posibilitatile de utilizare a echipamentelor.

 

 

Tehnologia Dahua HDCVI 4K adopta rezolute 4K Ultra HD si stocare back-end pentru DVR-uri. Arhitectura tehnologiei HDCVI a depasit blocajele comune ale latimii de banda pentru transmisie pentru a obtine rezolutie video inalta, care pana nu de mult era posibila doar cu tehnologie IP. Acesta este un progres major pentru a extinde potentialul HDCVI în viitor.

 

 

Tehnologia Dahua HDCVI IoT, combinata cu tehnologia de detectie a IoT, permite camerei sa depaseasca functia de baza de furnizare de informatii video. Folosind senzorii IoT, cablurile coaxiale sunt capabile sa transmita nu numai semnal video, ci si informatii cum ar fi alarme, temperatura si umiditate. Aceasta suporta o transmisie complexa a datelor intre camera si DVR si face posibila utilizarea camerei de detectie multidimensionala si a DVR-ului pentru a forma o solutie IoT. Transmisia aproape in timp real a tehnologiei HDCVI imbunatateste, de asemenea, receptivitatea aplicatiilor IoT.

 

Tehnologia Dahua HDCVI AI integreaza video si audio HDCVI cu algoritmul de invatare profunda al inteligentei artificiale. Tehnologia HDCVI AI performeaza cu o precizie comparabila cu cea umana in ceea ce priveste clasificarea imaginilor si recunoasterea vocii pentru a transforma datele video si audio HDCVI in date mult mai complexe. Rezultatul acestor analize ar putea rezolva problemele legate de alocarea resurselor, de exemplu, in industria comertului cu amănuntul cu clientul sau in gestionarea transportului urban cu analiza traficului vehiculelor.

 

Arhitectura scalabila si extensibila a tehnologiei HDCVI permite dezvoltarea de produse si soluții de viitor. Apoi, protejeaza investitiile clientilor, permitand actualizarea fara probleme a noilor tehnologii in momentul in care apar. Dahua HDCVI 4.0 cuprinde HDCVI 4K, HDCVI IoT si HDCVI AI conduc industria intr-o noua era de rezolutie mai mare, mai inteligenta si mai convenabila.

 

 

 

 

 

HDCVI 4K– primul produs al Dahua pe 2017

 

 

HDCVI 4K este primul produs lansat de Dahua in 2017. In timp ce industria incearca sa depaseasca constrangerile legate de latimea de banda a transmisiei prin cablu coaxial, Dahua lanseaza prima solutie 4K Ultra HD prin implementarea unui mecanism de modulare superioara a semnalului si a unei tehnici de reducere a zgomotului de imagine. Oferta Dahua HDCVI 4K  include camere cu rezolutie 4K de tip bullet & dome, camere panoramice fish-eye 4K, camere 4K multi-senzor si o serie de modele DVR all in one. Astfel, Dahua  ofera imagini de rezolutie ultra-inalta de 3840 (H) x 2160 (V), echivalenta cu camerele 4 x 1080 HD, pentru a realiza in acelasi timp o acoperire cu unghi larg si dovezi video extrem de clare.

 

Tehnologia Dahua, folosindu-ne mecanismul de modulare superioara a semnalului si tehnica de reducere a zgomotului deimagine, a dezvoltat chipset-uri TX & RX in mod autonom pentru a depasi aceasta limitare.

 

Astfel, echipamentele Dahua HDCVI 4K sunt capabile de transmisie pe distante mari:

 

• cablu coaxial RG6 - 700m video si audio

• cablu coaxial RG59 - 500m video si audio

• cablu de retea UTP Cat 6 - 300m video si audio

 

 

 

 

 

Compatibilitate 4K

 

 

Noul inregistrator XVR 4K este compatibil cu toate camerele HDCVI / Turbo HD / AHD existente si, intre timp, acesta este compatibil si cu camerele CVBS si IP. Toate acestea fac trecerea la 4K mult mai convenabila si mai rentabila. Instalarea, configurarea, operarea si intretinerea HDCVI 4K sunt aceleasi ca si inainte, pastrand confortul plug & play al sistemului video analogic. Odata ce DVR-ul dvs. existent este inlocuit de un nou XVR 4K, puteti inlocui pur si simplu camera existenta cu o camera 4K sau puteti adauga camere 4K de-a lungul timpului.

 

HDCVI 4K, HDCVI IoT si HDCVI AI vor creste cota de piata potentiala a tehnologiei  analog HD si vor proteja investitia clientilor HDCVI. Noi produse vor fi introduse pe tot parcursul anului 2017 pentru implementarea cadrului noii tehnologii HDCVI 4.0.Opinia cititorilor

(1 note)Viorel  |  26.06.2017

super....1Mp = 100 lei si pretul este pentru 2k - sa te tii la cele 4k, pana reusesc eu sa achizitionez camerele astea apar alte bunaciuni ...........

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Cod securitate: