Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu

Cum sa iti protejezi imaginile inregistrate de sistemul de supraveghere?

Noutate adaugata Marti , 24 Iulie 2018, 16:15:44
Cum sa iti protejezi imaginile inregistrate de sistemul de supraveghere?

 

Daca aveti un sistem de supraveghere acasa sau la birou, probabil ca nu doriti ca acestea sa fie deteriorate sau distruse. De asemenea, suntem convinsi ca nu doriti ca fisierele dvs. video sa fie furate. Deși este extrem de rar ca infractorii sa fure fizic camerele de securitate in loc sa le distruga, acest lucru nu este nemaiauzit, ci chiar s-a mai intamplat.

 

Raufacatorii nu de putine ori reusesc sa hack-uiasca si sa acceseze imaginile inregistrare de camerele dvs. de supraveghere. Camerele de supraveghere inregistreaza in mod continuu si fara discriminare, cu exceptia cazului in care sunt directionate de catre un utilizator. Acest lucru inseamna ca acestea pot fi folosite pentru a urmari atat activitatea dvs., cat si cea a raufacatorilor. Daca un infractor reuseste sa acceseze inregistrarile video pentru a vedea ce faceti pe parcursul zilei, acestia pot sesiza un tipar in activitatea si orarul dvs. sau chiar pot folosi imaginile live pentru a comite mai eficient o infractiune.

 

In mod evident, pentru ca un infractor sa patrunda in sistemul dvs. de supraveghere si sa foloseasca informatiile impotriva dvs., are nevoie de niste cunostinte avansate in tehnologie. Din fericire, insa, exista mai multe lucruri pe care le puteti face pentru a spori securitatea inregistrarilor video provenite de la camerele de supraveghere, cum ar fi:

 

 

 

Schimbati des parola

 

Prima regula a parolelor este sa nu subestimati importanta unei parole puternice. A doua regula a parolelor este sa nu supraestimati niciodata capacitatile unei parole puternice. Schimbati-va parolele in mod regulat, chiar daca stiti ca sunt puternice si incercati sa le faceti cat mai intamplator, fara legatura cu indicii despre dvs (cum ar fi data nasterii etc.). Cea mai buna varianta este sa alegeti litere si caractere total intamplator si faceti o combinatie de litere, cifre si caractere speciale, cum ar fi: 1d!Rtyu84#?B.

 

 

 

Actualizati cat se poate de des

 

Actualizati firmware-ul sistemului de supraveghere ori de cate ori un upgrade devine disponibil. Vulnerabilitatile in software sunt mult mai susceptibile de a fi gasite atunci cand varianta de software este invechita, ceea ce inseamna ca infractorii cunosc mult mai bine slabiciunile unui sistem mai vechi si nu acelea ale unui sistem mai nou. De asemenea, va recomandam sa urmariti site-ul producatorului sistemului dvs. de supraveghere, care va va ajuta sa fiti la curent cu toate problemele pe care producatorul le descopera in tehnologia lor, dar si sa puteti avea acces la actiualizarile disponibile.

 

 

 

Eliminati riscurile inutile

 

Stocarea in cloud este un instrument dezvoltat pentru comoditate, care va ofera mai multa usurinta in modul in care puteti utiliza camerele dvs., dar, in acelasi timp, expuneti imaginile dvs. la riscuri ridicate. Permiterea accesului la continut in cloud face ca acesta sa fie vulnerabil nu numai in fata hackerilor care actioneaza impotriva dvs., ci si in fata hackerilor a caror actiuni sunt indreptate impotriva furnizorului dvs. de stocare in cloud. Cantariti avantajele si dezavantajele de a avea acces la cloud pentru sistemul dvs. de securitate inainte de a va cumpara sistemul.

 

 

In timp ce va ganditi la modalitati de a va proteja fizic camerele de infractori, nu neglijati protejarea imaginilor provenite de la camerele de supraveghere. Crearea de parole noi si puternice, actualizarea software-ului dvs. si reducerea numarului de persoane sau terte servicii care au acces la imagini va pot ajuta sa va imbunatatiti securitatea.

 Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Cod securitate: