Detector scurgeri de gaz cu alarma Habotest HT601B

Detector scurgeri de gaz cu alarma Habotest HT601B

|
Adauga intrebare
Descriere

Detector scurgeri de gaz cu alarma Habotest HT601B

279.99 RON

Stoc epuizat

Descriere produs

Detector de scurgeri de gaz Habotest HT601B


Detectorul de scurgeri de gaz Habotest se caracterizează prin sensibilitate și precizie ridicate. Cu ajutorul acestuia, veți face rapid o măsurătoare, rezultatul căruia va fi afișat pe un ecran LCD clar, color. HT601B are și o alarmă sonoră. HT601B este la îndemână și durabil - se va dovedi util în multe aplicații. Necesita 3 baterii AAA de 1,5V, care trebuie achizitionate separat.

Rapid, precis, versatil


Aparatul oferă un răspuns foarte rapid, iar datorită senzorului său extrem de sensibil, poate funcționa cu o precizie de până la ±10 F.S. Detectează scurgerile mai multor gaze diferite, cum ar fi metanul, monoxidul de carbon, hexanul și acetilena, printre altele. Deci îl vei folosi în multe feluri.

Ecran LCD clar


Ecranul HD colorat facilitează mult lucrul cu dispozitivul. Veți găsi acolo, printre altele, rezultatele măsurătorilor prezentate digital și sub formă de diagramă cu bare, precum și un indicator de baterie descărcată. Ecranul este foarte clar și vă va oferi acces comod la cele mai importante informații.

Dispozitivul de încredere de care aveți nevoie


Detectorul este ușor, compact și se potrivește perfect în mână. Este făcută în așa fel încât să vă poată servi perfect mulți ani. Durabil, rezistent la uzură și nu este predispus la deteriorare - vă va surprinde prin performanța sa fiabilă. De asemenea, este ușor de transportat - îl poți lua cu tine în siguranță oriunde ai nevoie.

 

De asemenea, va măsura temperatura mediului ambiant


HT601B are și o funcție de măsurare a temperaturii. De asemenea, puteți alege unitatea - opțiunile disponibile sunt °C și °F. Acest dispozitiv multifuncțional vă oferă o mulțime de informații utile. Prin urmare, poate deveni un instrument neprețuit în viața de zi cu zi